Euro 37,94 %0,16
Dolar 34,13 %0,02
Sterlin 45,58 %0,09
Altın 2.884 %0,00

Galatasaray Oyuncusu İcardı Ünlü Sanatçının Villasına Göz Dikti!

Icardi'nin Ajda Pekkan ile ilgili önemli bir planı var. Ajda Pekkan'ın villasını satın almak için kendisiyle görüşüyor. İkilinin pazarlık yaptığı iddia edildi. Güncel değeri 75 milyon TL olan villayı satın alabilmek için fiyat pazarlığı ve anlaşma sağlanacağı konusunda bilgiler verildi. Galatasaraylı futbolcudan şok hamle...

icardi

Icardi, son zamanlarda Ajda Pekkan'ın villası ile ilgilenmesiyle gündeme geliyor. Öyle ki Galatasaraylı futbolcunun bu noktada pazarlık içerisinde olduğu belirtildi. Peki ya lüks villa içerisinde neler bulunuyor? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla birlikte merak edilenler yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran bu olaya istinaden neler yaşanacağını anlatacağız.

Icardi Lüks Villayı İstiyor!

Galatasaray'ın sevilen futbolcusu Icari, lüks villayı alma konusunda elinden geleni yapmak istiyor. Bu nedenle her türlü pazarlığa açık olduğu belirtildi. Pekkan ve Icardi arasındaki görüşmelerin aktif olarak devam ettiği belirtildi. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri nelerin beklediğini açıklayacağız. Son zamanlara damgasını vuran bu detaya istinaden neler yaşanacağını paylaşıyoruz.

75 Milyon TL'ye Satılığa Çıkarmıştı

Ajda Pekkan, elindeki lüks villasını 75 milyon TL'ye satılığa çıkararak dikkat çekmişti. Dolayısıyla gelinen noktada başka hangi detaylara yer verileceğini ileteceğiz. 24 saat güvenliğe sahip ve büyük bir havuza sahip olan villa, oldukça geniş. Dolayısıyla bu villayı satın almak isteyenler arasında en büyük aday belli ki Icardi.

Yazar: Haberci
<