Fulya ile Umudun Olsun Programında Tüm Gerçekler Ortaya Çıktı! Seda Alkan’a Ne Oldu?

Fulya ile Umudun Olsun Programında Tüm Gerçekler Ortaya Çıktı! Seda Alkan’a Ne Oldu?

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Fulya ile Umudun Olsun programında Seda Alkan dosyasında bir gelişme daha yaşanıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen Fulya ile Umudun Olsun programı birçok gelişmeyi aydınlatmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları…

Hafta içi her gün izleyici ile buluşan Fulya ile Umudun Olsun programı yayınlandığı günden bu yana gündeme damga vurdu. Fulya Öztürk, Seda Alkan dosyası ile alakalı açıklama yaptı. Yetenekli sunucu Fulya Öztürk, bu dosyada birilerinin bir şey sakladığını dile getirdi. Ardından Nurcan, kardeşinin lekelendiğini ve bundan dolayı sinirlerine hâkim olamadığını aksetti. İlyas’ın ortalıklardan kayıp olmasının ardından şüpheler daha da arttı.

Seda Alkan dosyasında şok gelişme!

Hafta sonu İlyas’ın abisi Mustafa Alkan’ın kendisini aradığını söyleyen Abdullah, Sabri Bilir’in Mehmet ile görüştüğünü öğrendiğini ifade etti. Canlı yayında açıklama yapan Abdullah, ‘Seda’nın iki defa Afyon’a gittiğini söylüyor Sabri Bilir, Mehmet’e. Sonrasında Kâmil Şahin ile Seda Alkan’ın ilişkisi olduğunu söyleyerek İlyas ve Maviş’i bir araya getiriyor’ diyerek bu açıklamalar ile herkesi şaşkına çevirdi. Bunun ardından Nurcan, kardeşinin Kâmil ile ilişkisinin olmadığını savundu. Maviş’i İlyas ile tanıştıran kişinin ortaya çıkmasının ardından Abdullah, yetkili kişilere seslenerek bu kişilerin şüpheli olduğunu dile getirdi. Fulya Öztürk ise üç yıl aranın ardından bu gelişmelerin akla gelmesinin saçma olduğunu ifade etti.

İlyas, neden ortalıktan kayıp oldu?

Fulya Öztürk, böyle bir detayın unutulmasının imkânsız olduğunu dile getirdi. Ardından bu olayda katilin bulunması için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti. Nurcan ise bu kişilerin ifadesinin alınması gerektiğini belirterek, İlyas’ın açık verdiğini de savundu. Ardından İlyas’ın söyledikleri ve yaptıklarının birbirini tutmadığını söyleyerek şüpheli davrandığını söyledi. Nurcan’a katılan Fulya Öztürk, İlyas’ın ortalıktan kayıp olmasının akıl karı olmadığını, bu davada bir şeylerin saklandığını ve bunu açığa çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapacağını aksetti. İlyas’ın yayına katılmaması ise tüm şüpheleri üzerine çekti.