Euro 37,05 %0,28
Dolar 34,26 %-0,02
Sterlin 44,32 %0,11
Altın 3.002 %0,35

Esra Ezmeci'nin Programı Final Yapacak! Müge Anlı ve Esra Erol'a Dayanamadı!

Esra Ezmeci ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Müge Anlı ve Esra Erol ile rakip olan ünlü psikolog, başarılı olamadı. Esra Ezmeci'nin programı final yapacak. Bu gelişme sonrasında bizleri nelerin beklediği de yanıt buluyor. Fox TV programının ekranlara veda edeceği tarih belli oldu.

15586387-728xauto.
Google News

Fox TV'de ekrana gelen Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının final yapacağı öğrenildi. Bu gelişme ışığında bizleri nelerin beklediği ise merak konusu haline geldi. Güncel detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Programın neden final yapacağı soruluyor. Çünkü ekranlarda kendisiyle rakip olan pek çok program varken neden onun programı finale gidecek merak konusu haline geldi.

Esra Ezmeci'nin Programı Bitiyor!

Esra Ezmeci'nin programı yakında final yapacak. Nedeni ise programın reytinglerde düşük puan almasından kaynaklanıyor. Fox TV'nin aldığı karar ile beraber programın sona ereceği öğrenildi. Ne zaman final yapacağı ise çok soruldu. Sosyal medyada pek çok kullanıcı programın final yapmaması gerektiğini vurguluyor. Güncel detaylarla birlikte neler yaşanacağını sizlerle paylaşacağız.

7 Ekim'de Final Yaptı!

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının 7 Ekim 2022'de final yapacağı öğrenildi. Dolayısıyla dün son bölümü  yayınlandı ve artık ekrana gelmeyecek. Güncel detaylarla beraber program hakkında başka neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız. Bu noktada büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Esra Ezmeci'nin sosyal medyada hatırı sayılır takipçisi olduğu biliniyor. Bakalım yakın zamanda farklı projeler ile ekran karşısına çıkacak mı göreceğiz.

<