Esra Erol Sayesinde Sevda Mehmet Boşandı Bir Olay Daha Çözüldü!

Esra Erol Sayesinde Sevda Mehmet Boşandı Bir Olay Daha Çözüldü!

Esra Erol sayesinde dört yıldır boşanamayan Sevda Hanım Esra Erol sayesinde boşanma davası açtı ve boşanma davasında haklı detaylar haberimizde.

ATV ekranlarında Esra Erol tekrar birisini olayını çözdü. Bu sayede hayatında zor durumda kalan ve bunu ekrana yansıtarak yardım eden biri olarak görülüyor. Sevda Hanım Esra Erol programı görmesiyle birlikte sorununu çözeceğine inandı. İnancı bu durumu çözmeye yaradı. Esra Erol yardım eli uzatarak dört senedir yapamadığı  durumu yaptırdı.

Sevda Hanım Eşinden Boşanamıyordu

Sevda Hanım programına boşanamadığından dolayı Esra Erol’a katıldı. Dört yıldan beri boşanamayan Sevda Hanım programa katılmasıyla birlikte boşanma davası açıldı ve istediği de oldu. Bunun haberiyle birlikte seyirciler alkış yağmuruna tuttu. Bu durum karşısında iki taraf  anlaşmalı olarak boşandı ve Mehmet Bey nafaka ödeyecek. Çocukları mahkeme kararıyla Sevda Hanım’a bırakıldı. Nafaka detayı olarak da Mehmet Bey 2 bin lira aylık nafaka ödeyecek. Ayrıca toplam 50 bin TL olan tazminatta ödenecek.

Esra Erol Sayesinde Bir Olay Daha Çözüldü

Esra Erol’un programlarından geçiş yaptığı en büyük program olarak anlıyor. Daha önce evlilik programları yüzünden bir çok kez eleştiri alsa da programlarının iptal edilmesinden sonra konsept olarak hayatın içinden ve dramatik olayların yüzünü ekranlara taşıyor. Kişilerin yapmak isteyip de yapamadığı olaylar gün yüzüne çıkartarak gerekli yardım elini uzatmaya çalışıyor. Bu sayede birçok kişinin de umudu olmuş durumda.

 Sevda Hanım’ın problemi ise dört yıldan beri eşinden boşanamıyordu. Esra Erol programına katılarak problemini anlatarak olayı çözdüler. Bu durum karşısında kalan kişiler içerisinde umut ışığı oldu. Karar doğrultusunda böyle problem yaşayan kişilerde başvuru sürecine gireceği görülüyor.

Esra Erol’da Programı Kurgu mu?

Son zamanlarda çıkan olaylardan dolayı Esra Erol’da programına çıkan kişiler kurgu olduğuna dair fikirler çıkmıştı ve çok büyük iddialar yer alıyordu. Esra Erol bu tür iddialara karşı yanıt olarak programının kurgu olmadığını tamamen gerçek hayattan kişilerin başvuru yaparak buraya geldiğini söylüyor. Bu programında çıkan olaylar karşısında deliller ve yardımlar toplanarak hareket ediliyor. Çıkan olayları gün yüzüne sunarak olayları çözüyor. Bunla ilgili olarak kendi sesini duyuramayan ve çaresiz şekilde kişileri programına çıkartarak çözümleri yerine getiriyor.