Esra Erol Mevla’nın Salih Hakkında Kararında Şok Gelişme

Esra Erol Mevla’nın Salih Hakkında Kararında Şok Gelişme

Esra Erol Mevla hakkında kararı günlerce konuşulacak gibi duruyor. Alınan karar doğrultusunda tüm izleyenleri şoke etti. Detaylar haberimizde paylaşıldı.

Esra Erol’da programı hafta içi her gün yayınlanarak farklı hikayelerle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Çıkan hikayeler oldukça izleyicileri şaşırtarak duyguların değişmesine sebep oluyor. Mevla ve Salih olayında da tüm Türkiye ekran başına kilitlendi. Salih, Nilüfer ile karısı Mevla aldattığı iddiasıyla televizyona çıkmıştı. Ayrılma kararı alan ve bu durumun televizyona çıkmasıyla birlikte düşünmesi için zaman ayrılmıştı.

Mevla Salih Hakkında Kararı

Salih Mevla için af dilemişti. Mevla’nın son kararı merakla bekleniyordu. Kocasının aldattığını bilen Mevla, Salih’i pişmanlığından dolayı affetti. Olan sonuç doğrultusunda tüm izleyenler şok etkisi yarattı. Bu karar kimse tarafından beklenmiyordu. Nilüfer ailesi bu duruma karşı sinir krizi geçirmişti. Alınan karar doğrultusunda Esra Erol kararın yanlış olduğunu savundu ancak Mevla kararında sabit olarak kaldı.

İzleyen Alınan Karara Karşılı

İzleyenler tarafından takip edilen programda Mevla’nın kararına herkes karşı çıktı. Evli 3 çocuklu olan Salih, karısını 19 yaşındaki Nilüferle aldattı. Herkesin boşanma ihtimali verdiği ve haklı olmasına rağmen Salih’i affetti. İzleyenler buradaki aşk üçgenine büyük tepki göstererek karşı çıktı.

Esra Erol’da Saat Kaçta?

Esra Erol’da programı hafta içi her gün ATV ekranlarında yayın vermektedir. Saat olarak ise 16.20’de yayın saati bilinmektedir. Esra Erol’da birbirinden farklı hikayeleri televizyon ekranlarına sunarak çözüm aratmaktadır. Türkiye hayatın içinden dramatik ve hayatın içinden zor durumda kalan insanların hayatını göstererek durumları çözmeye çalışıyor.

Esra Erol Kimdir?

12 Mayıs 1982 yılında İstanbul da doğan Esra Erol, Kütahya ilinde ilköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Açık öğretim fakültesinden mezun olarak Maltepe Üniversitesinde diksiyon-spikerlik kurslarına katılarak eğitimini yükseltti. Bunun yanında Radyo Televizyon eğitimini Marmara Üniversitesinde aldı. Sunuculuk alanında birçok başarısı bulunan Esra Erol iki yıl üst üste en iyi sunucu ödülünü de aldı. Ayrıca Esra Erol sunuculuk yanında oyunculuk kariyeri de bulunmaktadır.

Esra Erol Oyunculuk Kariyeri

Esra Erol’un dizi ve film yapımlarını oynadığı yapımlar şu şekilde sıralanmaktadır.

  • Kalp Gözü
  • Başkan
  • Tuzak
  • Kanal-i-zasyon
  • Kamerayla İzdivaç

Esra Erol Kariyer Adımları

Esra Erol’un sunuculuk adına yer aldığı yapımlar şu şekilde sıralanmaktadır.

  • Siemens Mobile Kuşak
  • Turkuaz
  • Dest-i İzdivaç
  • Esra Erol’la İzdivaç
  • Esra Erol’la
  • Esra Erol’da