Erken Emekli Olmak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gereken Kural Var!

Erken Emekli Olmak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gereken Kural Var!

EYT ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Güncel detaylar ışığında bizleri neler beklemekte? Bakan Vedat Bilgin'in son açıklamaları gündeme damgasını vuracak. İşte konuyla ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. EYT düzenlemesindeki son gelişmeler...

EYT ile ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor. Öyle ki EYT'de bizleri neler beklemekte? Merak edilenleri tek tek aktaracağız. Öte yandan güncel gelişmeleri de sizlere ileteceğiz. Son zamanlarda EYT düzenlemesi üzerine çok fazla detaylı çalışma yapıldığı belirtildi. Gelinen noktada bizleri neler beklemekte? Bakan Vedat Bilgin'in açıklamaları ve çok daha fazlası ortaya çıkacak.

Bakan Bilgin'den Şok Sözler!

Bakan Vedat Bilgin, yaptığı açıklamada EYT düzenlemesine değindi ve ""Çalışmamız son aşamasında. Tamamladık diyebilirim. Aralık ayında bir basın toplantısıyla etraflıca kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmamız teknik olarak bitti, Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızla paylaştıktan sonra onu Meclis'e intikal ettiririz." açıklamasında bulundu. Bu gelişme ile birlikte EYT bekleyenler adeta şok oldu kaldı.

Aralık Ayı Kritik!

Aralık ayında bir açıklama yapılması bekleniyor. Dolayısıyla Aralık ayında asgari ücretten memur ve emekli maaşı zammında kadar pek çok detay paylaşılacak. Yani yalnızca EYT üzerine bir toplantı gerçekleşmeyecek. Güncel detaylar tek tek yanıt bulacak.