Demet Akalın Restoran Fiyatlarına İsyan Etti! Artan Fiyatlar Onu da Rahatsız Etti!

Demet Akalın Restoran Fiyatlarına İsyan Etti! Artan Fiyatlar Onu da Rahatsız Etti!

Demet Akalın Restoran Fiyatlarına İsyan Etti! Artan Fiyatlar Onu da Rahatsız Etti!

Yükselen fiyatlar ile birlikte büyük isimlerden sosyal medya hisseleri geliyor. Ece Erken'in doğalgaz faturası isyanının ardından Demet Akalın da restoranlarda artan fiyatlara isyan etti. Demet Akalın 2 salata ve 2 içkiye 926 TL ödeyince sinirlendi.

Ece Erken'in doğalgaz faturasına isyanının ardından Demet Akalın, yediği salataya ödediği paraya isyan etti. Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Demet Akalın, son yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

2 salata 2 içkiye 926 TL Ödedi Olay Çıktı!

2 salata ve 2 içkiye yerinde 926 TL ödeyen şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Biz tüccarız, aynı zamanda dükkan sahibiyiz. 2 içkiye tavuk ve somon salatası almışlar. 2 içkiye 926 TL almışlar." . Kimsenin aptal olmaması çok kötü. Somon için ayrı para yazmanın ne anlamı var?" suçladı.

Akalın'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Demet Akalın 23 Nisan 1972, Türk şarkıcı ve eski model.

Kocaeli, Gölcük'te doğdu ve lise eğitimini Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamladı. Annesinin teşvikiyle Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek mankenlik kariyerine devam etti ve Neşe Erberk'in ajansında modellik yapmaya başladı. Ayrıca 1990'lı yıllarda çeşitli film ve televizyon dizilerinde rol aldı. Kumarhanelerde modellik yaparken aynı zamanda şarkı söylemeye başladı ve ardından 1996'da ilk stüdyo albümü Benim Sebebim'i çıkardı, ancak bu çalışma onun atılımına yardımcı olmadı. 2000'li yıllarda çıkış şarkısı "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde Yılın Şarkısı ödülünü kazanan Banane (2004), Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) MÜ-YAP tarafından altın sertifika ile ödüllendirilen ), çıkardığı albümlerle çeşitli başarılara imza atarak Türk pop müziğindeki yerini sağlamlaştırdı.