Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Artık Yok! Yayın Akışı Hakkında Bilgi Verildi!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Artık Yok! Yayın Akışı Hakkında Bilgi Verildi!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının neden olmadığı çok soruluyor. Gelinen noktada programın yayından kaldırılıp kaldırılmadığı da merak edilmekte. Sizlere güncel bilgiler verirken bir yandan da yeni yayın tarihini de açıklayacağız.

Star TV'nin sevilen programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin neden olmadığı soruluyor. Dolayısıyla programın bir süredir yayınlanmaması dikkat çekti. Yakından takip edenler ise tam olarak neler yaşandığını merak ediyor. Güncel olarak bilinmeyenler hakkında bilgi vereceğiz. Öte yandan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yayından kaldırıldı mı sorusunun yanıtı da ortaya çıkacak.

Program Yayından Kaldırıldı mı?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının yayından kaldırıldığı iddia edilse de öyle bir durum söz konusu değil. Bartın maden faciasından sonra yayınına ara vere programın en kısa sürede ekrana geleceği belirtildi. Yapılan açıklama sonrasında yeni bölümünün tarihi hakkında bilgi de verildi.

Ne Zaman Yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi akışı sağlandı. Programın 20 Kasım Pazar günü ekrana gelmesi bekleniyor. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediği de ortaya çıkacak.