Euro 37,97 %0,21
Dolar 34,14 %0,03
Sterlin 45,64 %0,23
Altın 2.895 %0,38

Binance FTX'i Satın Almaktan Vazgeçince! Kripto Paralar Çakıldı!

BTC'nin neden düştüğü sorusu sorulurken dün hiç beklenmedik bir olay meydana geldi. Güncel gelişmelerle birlikte Binance'den gelen açıklama gözler önüne serildi. FTX'i satın almayı planlayan Binance, bu kararından son anda vazgeçti.

Binance

Binance'in daha önceden yaptığı açıklama FTX'i satın alarak likitide sorununu giderme konusunda yardımcı olacağı belirtiliyordu. Öte yandan gelen açıklamada ise "Kullanıcıları korumak adına, FTX.com'u tamamen satın almak ve likidite sorununu gidermeye yardımcı olmak amacıyla bağlayıcı olmayan bir niyet mektubu imzaladık."  ifadesine yer verilmişti. Ancak son verilen haber kripto paralar için adeta facia oldu. Binance'den gelen açıklamalar doğrultusunda çeşitli gelişmeler yaşandı ve kripto paralar bu gelişmeden olumsuz yönde etkilendi.

Binance Son Anda Vazgeçti!

Binance'den gelen açıklamada söz konusu probleme ilişkin çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki yapılan açıklamada "Başlangıçta umudumuz, FTX müşterilerine likidite sağlamada destek olabilmekti, ancak sorunlar bizim kontrolümüzün veya yardım etme kabiliyetimizin ötesinde."  ifadesine yer verilince herkes şok oldu.

Bitcoin 16 bin Dolar Seviyesinde!

Bitcoin %10'dan fazla düşerek şok bir düşüşe imzasını attı. 16 bin dolara gerileyen BTC, bu noktada büyük değer kaybına uğradı. Uzun zamandır bu seviyeleri görmediği belirtiliyor.

Yazar: Haberci
<