Athena'dan Üzücü Haber! O Ses Türkiye Programından Neden Ayrıldığını Açıkladı!

Athena'dan Üzücü Haber! O Ses Türkiye Programından Neden Ayrıldığını Açıkladı!

Athena üyesi Gökhan Özoğuz'dan gelen açıklamada O Ses Türkiye'den neden ayrıldıkları yanıt buldu. Programla ve Acun Ilıcalı ile ilgili çeşitli ifadelere de yer verdi. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte bizleri nelerin beklediği yanıt buluyor.

Athena, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Başarılı sanatçı, programdan neden ayrıldığıyla ilgili ifadelere yanıt verdi. Ekşi Sözlük konseptinin yaptığı programa katılan ünlü isim, kendisiyle ilgili soruları yanıtladı.

Programdan Neden Ayrıldı?

Gökhan Özoğuz, kendisinin programdan zorla mı ayrılmak zorunda kaldığı yönündeki soru üzerine yaptığı açıklamada "Asla öyle bir şey olamaz çünkü Acun ilk programı yapmaya başladığından beri hep muhabbetimiz aynı gidiyordu. 5 sene doldu. Acun daha çok diğer programlarla alakalı yurt dışında olduğu için, zamanını doldurduğunu düşünüyorum aslında. 5 sene yeterli bir süre ya." ifadesine yer verdi.

Müzik Sektörüne Katkısından Söz Etti!

O Ses Türkiye programının müzik sektörüne olan katkısından söz eden Gökhan Özoğuz, "Bir şeyi yapmak için o ortamın bir takım gerektirdikleri var evet. TV'de program yapmak çok benim anladığım bir iş değil ama. O Ses Türkiye kesinlikle müzik sektörüne çok güzel bir dokunuş yaptı. O dönem bizim kültürümüzdeki farklı janrlar ortaya çıktı. Çıkan çok iyi arkadaşlar var çok iyi müzisyenler var profesyonel hayatlarına devam ediyorlar. Keşke hep olsa." açıklamasını yaptı.