Aslıhan Gürbüz Ölüm Haberiyle Yıkıldı! Sevenleri Üzüldü!

Aslıhan Gürbüz Ölüm Haberiyle Yıkıldı! Sevenleri Üzüldü!

Aslıhan Gürbüz'den gelen haberle birlikte herkes şok oldu kaldı. Teyzesinin hayatını kaybetmesi sonrasında oyuncu ile ilgili neler söylendi? Sosyal medyadan yaptığı açıklamada duygusal sözlere yer verdi. İşte ünlü ismin teyzesiyle ilgili paylaşımı...

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün teyzesi yaşamını yitirdi. Teyzesinin ölümünün ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Gürbüz, duygusal sözlere yer verdi. Ünlü ismin oldukça kötü hissettiği belirtiliyor. Oyuncunun teyzesinin cenazesi ile ilgili bilgiler de verildi. Aslıhan Gürbüz'ün açıklaması ve ne düşündüğüyle ilgili merak edilenleri aktarıyoruz.

Oyuncu Kahroldu!

Aslıhan Gürbüz'den gelen açıklamada “Anne yarımdan önce oyun arkadaşımdın, sırdaşım da oldun, öğretmenim de…” diyerek “Kısacık hayatında, sana yakışmayan tek şey bu oldu galiba” notuyla “Hoşçakal çocukluğumun kadın kahramanı. Hoşçakal Şepnem, yattığın yer incitmesin seni, iyi dinlen” sözlerine yer verildi.

Teyzesini Çok Seviyordu

Onu hem anne yarısı hem de oyun arkadaşı olarak görüyordu. Dolayısıyla teyzesinin ölümü kendisini de derinden etkiledi. Vefat haberinden sonra bir süre sosyal medya üzerinde paylaşım yapmaması ise dikkat çekti. Ünlü oyuncuya dair güncel bilgiileri paylaşmaya devam edeceğiz.