Armağan Çağlayan'dan Sağlık Durumu Hakkında Bilinmeyenler! Ünlü İsimden Üzücü Açıklama!

Armağan Çağlayan'dan Sağlık Durumu Hakkında Bilinmeyenler! Ünlü İsimden Üzücü Açıklama!

Armağan Çağlayan'dan gelen açıklama ile birlikte pek çok kişi şok oldu kaldı. Öyle ki ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Kendisi sağlık durumuna dair detayları da aktardı. Çalışmayı hiçbir zaman bırakmayacağına dair mesajı da gündem oldu.

Armağan Çağlayan, takipçilerine ve sevenlerine güncel olarak sağlığıyla ilgili bilgi vermeye devam ediyor. Şeffaf bir şekilde tüm yaşananları aktardığı belirtildi. Dolayısıyla Armağan Çağlayan'dan gelen haberle birlikte güncel detayları aktarıyoruz.

Operasyon Geçirdi

Armağan Çağlayan, açıklamasında geçirdiği operasyondan bahsetti ve ekleme yaptı "Bu sabah 4.5 saat süren bir operasyon geçirdim. Az evvel yoğun bakımdan odama geldim. Ameliyat sırasında yapılan Frozen Patoloji sonucunda kitle kanser çıktı. Fakat şanslıyım ki, doktorlarım peşimi bırakmadılar ve çok erken evrede yakaladılar hastalığımı"

Çalışmayı Bırakmayacağını Söyledi

Çalışmayı hiçbir zaman bırakmayacağını belirten Çağlayan,  "Ben çalışmayı hiç bırakmayacağım, biraz dinlendikten sonra, Size Anlatacakları Var turnesiyle, Gebze, Bartın, Zonguldak. İstanbul ve Ankara’da olacağım. Dualarınız ve iyi dileklerinize minnettarım. Herkese sevgiler saygılar” dedi.