Alişan İstiklal Caddesi'ndeki Teröristin Fotoğrafını Paylaşarak Bela Okudu!

Alişan İstiklal Caddesi'ndeki Teröristin Fotoğrafını Paylaşarak Bela Okudu!

İstiklal Caddesi'ndeki patlamadan sorumlu olan kadın teröristin fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Alişan da bu fotoğrafı paylaşarak yorumda bulundu. Sosyal medyanın dikkat çeken bu olayla ilgili önemli yorumlar yapılıyor.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki patlamada ölü ve yaralı vatandaşlarımız vardı. Bu patlamanın sorumlusu olan kadın terörist ise açıklandı. Alişan'ın fotoğrafını paylaştığı terörist ise büyük tepki gördü. Alişan, paylaşımında kadın teröriste lanet okuyarak onun fotoğrafını gösterdi.

Sorgusunda İtiraf Etti!

Terörist, yapılan sorguda PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin üzerinden eylem yapmak için kaçak yollar ile Türkiye'ye giriş yaptığını itiraf etti. Bu itiraf sonrasında taşlar yerine oturdu. Konuyla ilgili soruşturmalar devam ederken, bir yandan da merak edilenler yanıt buldu. İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrasında ne gibi gelişmelerin bizleri beklediği aktarıldı.

Alişan Fotoğrafını Paylaştı!

Alişan ise paylaştığı fotoğraf ile lanet okuyarak tepki gösterdi. Kendisiyle birlikte ünlü arkadaşları da aynı şeyi yaptı. Kadın teröristin yakalandığı ve sorguya çekildiği biliniyor. Sonrasında ise tutuklandığı gelen bilgiler arasında.