Akaryakıta Gelen 11.Zam dan Sonra 1 İndirim Geldi!

Akaryakıta Gelen 11.Zam dan Sonra 1 İndirim Geldi!

Akaryakıt fiyatlarındaki detaylar ve dahası ortaya çıkıyor. Benzin ve motorin fiyatlarında bizleri neler beklemekte? Benzinin yanı sıra en büyük dikkati motorin çekti. Çünkü önemli bir indirim yapıldığı ortaya çıktı. 28 Kasım akaryakıt fiyat listesine dair bilinmeyenler...

Akaryakıttaki son dakika gelişmeleri ve dahası ortaya çıkıyor. Benzin ve motorinde bizleri neler beklemekte? Son zamanlarda gelen indirimlerle birlikte araç sahipleri bayram ediyor. Öte yandan benzin ve motorin satın alacaklar için güncel fiyat listesini de aktardık. İstanbul, İzmir ve Ankara şehirlerindeki son durumu iletiyoruz.

Benzinde Fiyat Değişmesi!

Benzin fiyatı birkaç gündür değişmiyor. Öte yandan bir zam bir indirim haberiyle uyanıyoruz. Benzin sakinliğini korurken motorin ise günü indirimle kapattı. Motorindeki fiyatın düşmesi sonrasında motorin ile aracını çalıştıranlar bu habere sevindi. Akaryakıta dair ne biliyoruz? Motorin ve benzinin fiyatında nasıl bir gelişme yaşandı? Enerji piyasasındaki güncel olaylar ve çeşitli açıklamalar da bir şekilde akaryakıtı etkiliyor.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

İstanbul

Benzin fiyatı: 20,15 TL

Motorin fiyatı: 23,88 TL

 

Ankara

Benzin fiyatı: 20,31 TL

Motorin fiyatı: 23,98 TL

 

İzmir

Benzin fiyatı: 20,32 TL

Motorin fiyatı: 24,07 TL