AHBAP Twitter Hesabı Çalındı! Haluk Levent Çılgına Döndü!

AHBAP Twitter Hesabı Çalındı! Haluk Levent Çılgına Döndü!

AHBAP platformundaki güncel gelişmeler ve dahası gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla ilgili neler biliyoruz? Haluk Levent, AHBAP'a ait sosyal medya hesabının çalındığını duyurdu. Ondan sonra yaşananlara is anlam verilemedi.

AHBAP platformu aracılığı ile pek çok kişiye destek sağlandığı biliniyor. Haluk Levent, bu noktada yaptığı yardımlar ve aracılık etmesi ile adından söz ettiriyor. AHBAP ismini verdikleri bu oluşuma ait destek hesabının hacklendiği açıklandı. Dolayısıyla bu gelişmeden sonra herkes şok içerisinde kaldı. Hesabı çalan sanal korsanlar, insalardan para istemeye ve AHBAP adı ile hitap etmeye başladı.

Haluk Levent Duyuru Yaptı

Haluk Levent ise yaptığı açıklamada "Vay arkadaş! Sonunda bu da oldu. Haydi_Ahbap sayfamız çalındı. Bir insan bu sayfayı nasıl çalar? Neden çalar? Bir de tweet atıp telefon numarası yazıyorlar . Bu sayfaya itibar etmeyelim ve bu sayfayı şikayet edelim. Sonra bizler sıfırdan tekrar açarız"  ifadesine yer verdi. Öte yandan çeşitli paylaşımlarla da yardım istemeyi sürdürdü.

Kimse Ne Diyeceğini Bilemedi

İnsanlığın resmen öldüğünü düşündüren bu gelişme sonrasında neler yaşanacağı iyice merak edildi. Haluk Levent, bir diğer paylaşımında ise "Sevgili Twitter yetkilileri. Hackerlar yardım sayfamızı hacklemişler. Ve biz Ahbaplar'dan 25 bin TL para istiyorlar sayfayı geri vermek için.

Hasta çocukların ailelerine DM den mesaj atıyorlar. Bu sayfayı kapatır mısınız lütfen. "açıklamasında bulundu.