Acun Ilıcalı ve Reynmen Arasındaki Gerginliğin Perde Arkası

Acun Ilıcalı ve Reynmen Arasındaki Gerginliğin Perde Arkası

Medya patronu Acun ılıcalı ile Reynmen arasında çıkan tartışmanın sebebi herkes tarafından gündem oldu ikili arasındakı sorunu herkez merak ediyor.

Acun Ilıcalı ve Reynmen’in arası neden açıldı. Acun Ilıcalı ve Reynmen Instagram’da birbirlerini takib etmeyi bıraktı. Peki neden? Acun Ilıcalı ve Reynmen neden tartıştı?

Fenomen Reynmen Tv8 ve Exxen sahibi Acun Ilıcalı sıkı bir dostlukları vardı. Acun Ilıcalı Reynmen'i her zaman destekliyordu. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Acun ılıcalı ve Reynmen instagram'dan birbirlerini takib etmeyi bıraktı.

Ortaya atılan iddialar coğaldı. Herkes Reynmen ve Acun Ilıcalı neden tartıştı sorusunu merak etmeye başladı. Acun Ilıcalı Reynmen için Exeen'de program hazırlığı yaparken o program iptal oldu. İlk orada gerginlikler başladığı iddia ediliyor. Daha sonrasında Reynmen Survivor için yapmış olduğu açıklamalar aralarındakı bağın kopmasına neden oldu.

Reymen, Survivor için " Bir insan neden Survivor izler ki?" dediği için ipler koptu.

.Konuşulanlara göre takipten ilk Reymen çıktığı söyleniliyor. Acun Ilıcalı ise bu olayı görünce peşinden kendiside takibi bırakmış.