Acun ILICALI, Masterchef Yarışmacısını İfşa Etti! Milyonlar Şok Oldu!

Acun ILICALI, Masterchef Yarışmacısını İfşa Etti! Milyonlar Şok Oldu!

MasterChef yarışmasında kavgalar ifşalar skandallar bitmek bilmiyor. Masterchef Görkem yarışmadan ayrılacak mı? Acun ILICALI kimi ifşa etti? Masterchef yarışmasında neden hep kavga çıkıyor?

Acun Medya aracılığı ile ekranlara gelen Masterchef son bölümde Emre ve Hasan arasında skandal olay yaşanmış; ikisi birbirine girmişti. Hasan`ın Emre`yı yanlış anlamış olmasından dolayı durum büyük bir karmaşaya neden oldu. Bu kavganın üzerine Emre`nin oyun sonrasında Hasan ile kavga ettimiş olduğu ve hastanelik olmuş olduğuna dair iddialar gündeme geldi.

Emre Büber Kaliteli!
Yarışmanın yeni bölümünde beraber sosyal medya üzerinden paylaşım yapmış olan Görkem, şok açıklamalara sözlere yer verdi. Sözlerine "Arkadaşlar merhaba! Masterchef yarışmasında tanıdığım bir isim var biliyorsunuz Emre Büber! Ben onun kadar kaliteli bir insan daha görmedim. Duruşu, terbiyesi, performansı her şeyiyle 10 numara bir adam ancak ben size bir şey açıklamak istiyorum" paylaşımını yaptı.

 

Yakında Bırakacakmış!
Masterchef Görkem; "Emre bana yarışmadan çekilmek istediğini söyledi. Ben de "Neden" diye sordum. Arkadaşlar Emre bana dedi ki, "Burası benim için çok zor. Sürekli bir kavga gürültü var. Ben sadece oğluma örnek olmak istiyorum. Çalışmanın ve başarmanın ne kadar zor olduğunu göstermek istiyorum ama burası sadece bir yemek yarışması değil adeta kaos dünyası" dedi. "Ben yarışmadan yakında çekilirim. Dayanamıyorum" dedi. Lütfen ona desteklerinizi gösterin. Ben buradan onu çok sevdiğimi söylüyorum! Sabret kardeşim, her şey çok güzel olacak" sözlerini paylaştı. Bunun üzerine Emre`nin sosyal medya hesabının profilinden "Masterchef" ibaresini kaldırması gözlere çarptı.

 

Herkes Şok Olacak!
İddialara göre yarışmadan çekilmek isteyen Emre`ye Acun Medya tarafından ikna çalışmaları yapılıyor. Somer Şef`in sevmiş olduğu yarışmacılardan olan Emre`nin kararı milyonları şok edecek!