Didem Arslan Yılmaz Programında Bir Ailenin Yok Oluşu Herkese Sinir Krizi Geçirtti! Sinirlerine Hakim Olamadılar!

Didem Arslan Yılmaz Programında Bir Ailenin Yok Oluşu Herkese Sinir Krizi Geçirtti! Sinirlerine Hakim Olamadılar!

Didem Arslan Yılmaz programında iki çift yüzleşti. Bir çiftin yok oluşu ekranları başındakilere sinir krizi geçirtti. Didem Arslan Yılmaz ise sinirlerine hakim olamadı. Ne yaptıysa kaynanası yapmış meğer...

Show TV ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı farklı konulara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Didem Arslan Yılmaz canlı yayında açıklama yaparak Elif’in sevgilisi Serkan’ı tercih ettiğini söyledi. İşte haberin tüm detayları…

Show TV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme her gün farklı konuları ekranlara taşıyor. Didem Arslan Yılmaz, Serkan ve Elif’in yasak aşk yaşadığını söyleyerek nikahlı eşinin Dudu’nun da canlı yayına geldiğini dile getirdi. Elif Ersoy’un ailesi ise kızlarının evine dönmesi için elinden gelen her şeyi yaparak, canlı yayında sinir krizi geçirdi.

Elif ve Dudu canlı yayında yüzleşti

Serkan, eşini en son üç sene önce gördüğünü dile getirdi. Stüdyoya gelen Dudu ise eşi ile Isparta’ya gittiği zaman görüştüğünü söyledi. Bunun ardından eşinin kendisi ile boşanmak istemediğini savunan Dudu, Serkan’ın kendisini hala sevdiğini savunuyor. Didem Arslan Yılmaz ise o dönem Elif ve Serkan’ın ayrıldığını söyleyerek, saklanılan bir şey olduğunu açıkladı.

Dudu ile alakalı her şeyi unuttuğunu söyleyen Elif, Serkan boşanınca evelenmek istediğini dile getirdi. Dudu, eşi Serkan ile internette tanıştığını belirtti. Ardından Serkan’dan ilk etapta uzak durmak için elinden geleni yaptığını fakat evlenme kararının hemen alındığını açıkladı.

Dudu, canlı yayında sinirlerine hâkim olamadı

Canlı yayına gelen Dudu, eşi Serkan’ın ailesi yüzünden evi terk ettiğini dile getirdi. Bunun ardından yuvasını kaynanasının yıktığını savunan Dudu, “O evde beni sürekli eleştiriyorlardı.  Ben bundan dolayı evi terk etmek zorunda kaldım” dedi.