Euro 38,07 %0,08
Dolar 34,05 %0,14
Sterlin 45,26 %0,04
Altın 2.833 %0,17

Esra Erol Programında Yaşananlar Bitmek Bilmiyor! Şimdi İse Eşi Evden Kaçıp Kaçıp Geri Gelmiş!

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da her hafta farklı konular ele alınmaya devam ediyor. Bu hafta Esra Erol'un kapısını Karamanlı çift çaldı. Çiftin yaşadıkları ise herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

esra erol

Karaman'da hayatını sürdüren Âdem Kiraz eşinin evden kaçtığını söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi. Âdem Kiraz canlı yayında evliliğinde yaşadığı krizleri anlatıp eşi ile alakalı yaptığı iddialar karşısında ekran başındakileri de şaşkına çevirmeyi başardı. Yaşadıkları konu ile alakalı birtakım bilgiler veren Âdem Kiraz eşi Fatma Kiraz’ın çarşıya gidiyorum diye çıkıp bir daha gelmediğini dile getirdi.

Hatta eşinin 2 yıl önce kaçtığı birine tekrardan kaçtığını söyleyen Âdem Kiraz 12 gün önce eşinin tekrardan eve geldiğini 3 gün durup tekrar kaçtığını belirtti. Karısının toplamda 15 defa evden kaçtığını söyleyen Âdem Kiraz dön çağrısında bulundu. Bunun üzerine Esra Erol Âdem Kiraz’ın eşi Fatma Kiraz’ı stüdyo ye davet etti. Esra Erol'da yaşanan karı koca yüzleşmesi ise herkesi şaşkına çevirdi.

Kiraz ailesi canlı yayında yüzleşti

Karaman'da yaşayan Âdem Kiraz karısını sürekli evden kaçtığı için Esra Erol'un programına gerek yardım istedi. Canlı yayında yaşadıklarını anlatan gözü yaşlı eş Âdem Kiraz anlattıkları ile herkesi şaşkına çevirmeyi de başardı. Ekim ayında eşinin evini terk ettiğini belirten Âdem Kiraz, bunun ilk olmadığını defalarca eşinin evden kaçtığını söyledi. Karısının sürekli evden kaçtığından dolayı mustarip olduğunu söyleyen gözü yaşlı eş Esra Erol'dan yardım istedi.

Hatta eşinin bir defa çarşıya gidiyorum diye evden çıkıp bir daha gelmediğini belirtti. 2 yıl önce biriyle evden kaçtığını söyleyen Âdem Kiraz eşinin tekrardan o kişi ile kaçtığını 3 gün sonra eve geldiğini belirtti. Karısının 15 defa evden kaçtığını söyleyen Âdem Kiraz canlı yayında dön çağrısında bulundu. Eşi Fatma kiraz da 9 yaşında bir çocukları olduğunu belirten Âdem Kiraz eşinin 2 yıl önce Mustafa Keleş isimli bir kişiye kaçtığını itiraf etti. Eşini çocukları vardı ya affettiğini söyleyen Âdem Kiraz tekrardan aynı adam ile kaçtığını Gülnar’da ıssız bir yerde yaşadıklarını belirtti.

Fatma Kiraz'a seslenen Esra Erol ise Âdem Kiraz’ın eşini canlı yayına davet etti. Bunun üzerine çift 8 Kasım 2021 tarihinde yaşadıklarını anlattı. Canlı yayına katılan Fatma Kiraz kaçmadığını eşinin gittiği yeri bildiğini iddia etti. Eşinin yalan söylediğini belirten Fatma Kiraz eşinin kaçmaması için evin kapısını kilitlediğini fakat o evde kalmak istemediğini söyledi. Eşiyle ayrılmak istediğini söyleyen Fatma Kiraz eskiden beraber olduğu kişi Muhammet Keleş ile mutlu olduğunu da açıkladı.

Yazar: Haberci
<