Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Nakit Ödeme! SGK'lı, Bağ-Kur'lu ve Emekli Sandığı'na Müjdeli Haber!

Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Nakit Ödeme! SGK'lı, Bağ-Kur'lu ve Emekli Sandığı'na Müjdeli Haber!

Emekliye verilen ödemeler ve taraflarına sunulan teklifler bitmek bilmiyor. SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı üzerinden maaş alanlar yaşadı. Emekliler, 750 TL'ye varan ödemelerin sahibi olacak.

Pek çok bankanın sunduğu bazı fırsatlar bulunuyor. Ancak Ziraat Bankası, diğer bankalardan çok daha farklı bir konumda gözüküyor. Emeklilere yapacağı nakit ödeme ile günler içerisinde ödemeler hesabınıza yatacak. 750 TL'lik ödeme için gerekli şartların ne olduğu merak edildi. Promosyon ücretinin belirli şartlar neticesinde verildiğini belirtelim.

Ziraat Bankası Promosyon Ödemeleri

Ziraat Bankası emeklilerin maaşlarına göre promosyon ödemesi yapacak. Buna göre, 1500 TL'den az maaş alıyorsanız 500 TL ödeme alacaksınız. 1500 TL ile 2500 TL arasında maaş alanlar ise 625 TL ve son olarak 2500 TL üstü maaş alan emekliler 750 TL promosyon ödemesinin sahibi olacak.

Bankadan Nakit Ödeme Şartı

Ziraat Bankası'nın ve diğer bankaların promosyon ödemesi konusunda sunduğu bir takım şartlar bulunuyor. Bu şartlara göre 3 yıl boyunca emekli maaşınızı mevcut bankanızdan alacaksınız. Yani 3 yıl Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşınızı alma sözü verirseniz promosyon ödemesi tarafınıza ödenecek. Bu sayede milyonlarca emekli fazladan nakit para kazanmış oluyor.