Euro 37,02 %0,21
Dolar 34,26 %-0,02
Sterlin 44,33 %0,16
Altın 2.992 %0,01

Ziraat Bankası Müşterilerine Büyük Kampanya Yaptı! Ziraat Bankası Müşterileri Akın Etti!

Ziraat Bankası müşterilerine müjdeli bir haber ile gündeme geldi. Bu kampanya ile birlikte Ziraat Bankasının müşterilerinin yüzleri güldü. Bu kampanyadan yararlanabilmeniz için sadece 4 gün kaldı. İşte haberin tüm detayları…

ziraat bankası
Google News

Ziraat Bankası müşterilerinin yüzlerini güldürdü. Ekonomik olarak müşterilerinin rahatlamasına ön ayak oldu. Ziraat Bankası sadece kendi müşterilerine özel ve çok avantajlı bir kampanya uygulayacak.

Ziraat Bankası Müşterilerinin Yüzünü Güldürdü

Ziraat Bankası müşterilerinin yararlanabileceği kampanya başlatıyor. 25 Şubat tarihinde biteceği bilinirken artı iki taksit fırsatı için geri sayım başladı. Bankkart ile Alarko Carrier ile 300 Türk Lirası ve üzeri 2 ya da 5 taksitli işlemlerde +2 taksit yapılacağı ortaya çıktı.

Bu kampanyanın son başvuru tarihi 25 Şubat olduğu açıklandı. Ziraat Bankası, kredi kartı özelliği ile Bankkart yetkili üye iş yerlerinde 300 Türk Lirası ve üzeri için 2 ya da 5 taksit seçeneğinde geçerli olduğunu açıkladı.

Başlatılan Kampanya İçin Geri Sayım Başladı

Bu kampanyadan sadece Ziraat Bankkart ve Ziraat Bankkart Başak kart sahibi olanlar yararlanabilecek. 25 Şubat 2022 tarihinde bitecek olan kampanya şimdiden yüzleri güldürdü. Vatandaş Ziraat Bankası’nın bu açıklamasının ardından çok memnun olduklarını dile getirdi.

<