Ziraat Bankası Gayrimenkuldan 28 Bin TL'ye Ev Satıyor..

Ziraat Bankası Gayrimenkuldan 28 Bin TL'ye Ev Satıyor..

Ziraat Bankası gayrimenkul hizmetleri veriyor. Oldukça düşük fiyatlı evleri satışa çıkarıyor. Açık artırma ile verilen evlerin fiyatları fazlasıyla ucuz. Hal böyle olunca büyük ilgi görüyorlar. Bu sefer 1+1 evin 28 bin TL'ye fiyat biçildiğini görüyoruz. Peki evin özellikleri nelerdir? Sudan ucuz ev deyimine sahip olan ev hakkında bilgiler...

Ziraat Bankası, gayrimenkul fırsatlarına devam ediyor. Piyasa fiyatının altındaki değerleriyle dikkat çeken bu evler, büyük ilgi görmekte. Yeni duyurulan bir ev ise 1+1 olmasının yanı sıra fiyat bakımından fazlasıyla düşük. Peki evin özellikleri nelerdir? Metrekaresinden yapım yılına kadar pek çok detay merak edilmekte. Üstelik evi nasıl alabileceğinize dair çeşitli ipuçları vereceğiz.

Ucuz Ev Özellikleri

Bankanın sitesi üzerinden açık artırma sistemi ile satılacak ev çok araştırıldı. Evin 77 metrekare olduğu ve 1993 yılında inşa edildiği belirtiliyor. 1 oda 1 salonun yanı sıra banyo ve balkonunun olduğunu da belirtmek gerekmekte. Açık artırma girişi olarak 28.000 TL belirlendi. Bu fiyat üzerinden çeşitli teklifler yapılacak.

Ziraat Bankası Ev Nasıl Alınır?

Evi satın almak için öncelikle teminat bedelinin yatırılması gerekiyor. Bu bedelin ise 1680 TL olduğu belirtildi. Açık artırmanın minimum artırma bedeli ise 1000 TL olarak belirlendi. Böylelikle 28 bin TL'lik ev için verilecek teklife göre oldukça ucuz bir şekilde satın alma ihtimaliniz bulunuyor. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Tüm detaylar için adres bağlantısını  ( https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-details.intengo?gayrimenkulId=20104 HYPERLINK "https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-details.intengo?gayrimenkulId=20104&cid=8050302"& HYPERLINK "https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-details.intengo?gayrimenkulId=20104&cid=8050302"cid=8050302 ) kullanabilirsiniz.