Ziraat Bankası 4+1 Lüks Evi 355 bin TL Satıyor! Ziraat Bankası Ev Alacaklara Müjde

Ziraat Bankası 4+1 Lüks Evi 355 bin TL Satıyor! Ziraat Bankası Ev Alacaklara Müjde

Ziraat Bankası, gayrimenkul ilanını paylaştı. 4+1 ev için biçilen fiyatı duyanlar şaşkın. Oldukça ucuza gidecek bu evin özellikleri de öğrenildi. 355 bin TL'lik fiyat sonrasında bu evi satın almak için gerekli şartları inceledik. Ziraat Bankası'nın vereceği evin özellikleri nedir? Henüz yeni inşa edilen ev hakkında bilgiler...

Ziraat Bankası, son zamanlarda gayrimenkul ilanları ile pek çok kişinin katıldığı açık artırmalara imzasını atıyor. Eğer sizler de ev arayışı içerisindeyseniz fiyat bakımından oldukça makul olan bazı ilanlara göz atabilirsiniz. Son olarak 4 oda 1 salonlu ev için fiyat paylaşıldı. Evin özelliklerine bakıldığında değerinin çok daha altına satılacağı anlaşılmakta. Peki evin özellikleri nedir?

Evin Özellikleri

Ziraat Bankası'nda internet sitesinde ilanına rastladığımız evin temel özellikleri verildi. 4 oda bir salona sahip ev 170 metrekareye sahip. 2016 yılında inşa edilmesi nedeniyle oldukça yeni bir ev diyebiliriz. 11. katta bulunuyor ve içerisinde kiracı kalmakta.

355 Bin TL'den Alıcısını Bulacak!

Açık artırma başlangıç fiyatının 355 bin TL olduğu belirtildi. Değerinin altındaki bu ev için teklif edilen miktar minimum 1000 TL artırılabilecek. Ancak bir diğer şartta açık artırmaya katılmak için gerekli. 20.100 TL'lik katılım bedelini ödemeniz durumunda açık artırma katılma hakkı elde edebilirsiniz. Ziraat Bankası'nın düzenli olarak uyguladığı açık artırmalar vatandaşın ilgisiyle karşılaşıyor.

Ziraat Bankası'nın internet sitesine giderek açık artırma konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Adresi merak edenler için ise  https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-details.intengo?gayrimenkulId=28448&cid=7060240#45761 bağlantı üzerinden adrese gidebilirsiniz.