Euro 36,96 %0,12
Dolar 34,24 %-0,04
Sterlin 44,29 %0,08
Altın 2.996 %0,13

Ziraat Bankası 3+1 Evi 105 bin TL'ye Satıyor! Evi Olmayanlar Hemen Başvura Bilirler..

Ziraat Bankası'nın 3+1 ev için yalnızca 105 bin TL fiyat biçmesi dikkat çekti. İçerisinde kiracının da yer aldığı daireye ilişkin merak edilenler ortaya çıktı. Peki Ziraat Bankası gayrimenkulda ev nasıl satın alınır? Evin özellikleri ve bilinmeyen yanları da ortaya çıktı. Ev için gerekli şartları sizlerle paylaştık...

kentsel-donusum-kiraci-637x332.
Google News

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul sistemi üzerinden ev almak isteyenlerin gözüne bir tane takıldı. Dairenin özelliklerini görenler nasıl satın alınacağını merak ediyor. Pek çok gayrimenkul ilanı ile dikkat çeken Ziraat Bankası, özellikle de 3+1 olan ve hali hazırda içerisinde kiracı dahi bulunan ev ile adından söz ettirdi.

105 bin TL'ye Satılabilir!

3+1 evin yaşlı olması nedeniyle fiyatının da biraz düşük olacağı tahmin ediliyor. Giriş fiyatının 105 bin TL olduğu açıklandı. Dolayısıyla ihalede çok fazla rekabet olmaması durumunda ucuz fiyata satılabileceği ifade edilmekte. Peki ihaleye giriş için en az ne kadar teminat yatırılması gerekiyor? Üstelik minimum artış ücreti de merak edildi.

İhaleye Katılım Şartları

Ev satın almak isteyenlerin katıldığı Ziraat Bankası Gayrimenkul ihalesinde 6500 TL banka teminatı istenmekte. Üstelik minimum artış ücreti olarak 1000 TL belirlendi. Pek çok kişinin merakla beklediği ihaleye ilişkin detaylar internet sitesinde yerini aldı. Ziraat Bankası gayrimenkul sitesi üzerinden detaylara ulaşabileceksiniz.

<