Euro 37,09 %0,31
Dolar 34,26 %-0,02
Sterlin 44,54 %0,56
Altın 3.010 %0,61

Zamlar Gelmeye Devam Ediyor! Bu Sefer Bir Zam da İnternete Geliyor!

İnternet fiyatları artık zamlı tarife üzerinden uygulanacak. Gelecek zamla birlikte sabit internet aboneleri başta olmak üzere pek çok kişinin etkileneceği belirtiliyor. 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacağı iletildi. Peki internetteki son durum nedir? Türk Telekom'dan gelecek haberle dikkatle takip ediliyor.

internete zam
Google News

1 Nisan'dan itibaren internet fiyatlarına da zam geleceği açıklandı. Yılbaşından bu yana gıda ve enerji fiyatlarındaki artış dikkat çekmişti. Şimdi ise internet fiyatlarına ciddi yüzdelikte bir zam geleceği vurgulanıyor. Peki Türk Telekom yüzde kaç zam yapacak? Detaylar haberimizde yer almakta. İnternet fiyatlarının iyice pahalı olacağı vurgulanıyor.

Türk Telekom'dan İnternete Zam!

Türk Telekom, toptan tarife fiyatlarına zam uygulayacak. %67'lik zammın yakın zamanda geçerli olacağı vurgulanıyor. Peki güncel fiyatlar ne durumda? 1 Nisan'dan itibaren gelecek fiyat artışının hemen ardından merak edilenler gözler önüne serildi. Yalnızca doğalgaz, elektrik ve suya değil aynı zamanda internet faturalarında da artış yaşanması bekleniyor. Daha önceden yıllık anlaşma yapanlar çeşitli zamlardan bir süre muaf kalacak. Ancak tarifeyi yenilemek istediklerinde zamlı tarife üzerinden işlem yaptırabilecekler.

Zamlar İptal Edilmeli

Zamların iptal edilmesi gerektiğine dikkat çeken TELKODER Yönetim Kurulu Başkanı Halil Nadir Teberci, bu kararın yakında zamanda şirketleri ciddi anlamda zarara uğratabileceğine dikkat çekti. Dolayısıyla BTK'nın yayınladığı kararın şirketler ve aboneler açısından önemli sonuçalra yol açabileceği belirtiliyor.

<