Euro 36,94 %-0,01
Dolar 34,25 %-0,04
Sterlin 44,28 %0,06
Altın 2.994 %0,06

Yüksek Doğalgaz Faturalarını Ödeyemeyenlere Çözüm Geldi! Faizsiz ve Ücretsiz Şekilde Ödüyebilirsiniz!

TEB, müşterileri için doğalgaz faturasını taksitle ödeme imkanı sunacak. Böylelikle faiz veya ekstra ücret alınmadan bedelsiz şekilde doğalgaz faturanızı taksitlendirebileceksiniz. Peki bunun için gerekli şartlar nelerdir? Doğalgaz faturasını taksitlendirmek için nasıl başvuru yapacaksınız?

doğalgaz
Google News

Doğalgaz faturası yüksek gelenler ve bu nedenle taksitli ödeme seçeneklerine göz atanlar için sürpriz gelişmeler yaşanıyor. TEB, sunduğu fırsat ile müşterilerinden tek kuruş talep etmeden kampanyaya katılmalarını sağlamakta. Ücretsiz şekilde taksitli doğalgaz ödemesi yapabilirsiniz.

3 Taksite Bölünebilecek

Herhangi bir faiz alınmadan 3 taksitle doğalgaz faturanızı TEB aracılığıyla ödeyebilirsiniz. TEB, bu sayede faturalarla ilgili problem yaşayanların imdadına yetişiyor. Ayrıca nasıl başvuru yapabileceğinize dair bazı detaylara da yer verdik. İki farklı başvuru yöntemi bulunmaktadır.

Doğalgaz Faturası Taksitlendirme

Doğalgaz faturanızı taksitle ödemek için kampanyaya mobil uygulama veya SMS üzerinden katılım sağlamalısınız. “GAZ” yazıp 4616’ya SMS atmanız durumunda başvurunuzu sağlamış olacaksınız. Ayrıca TEB'e ait mobil uygulama üzerinden de bunu gerçekleştirmeniz mümkündür. Kampanyaya katıldıktan sonraki süreç içerisinde mevcut ödenmemiş faturanızı taksitle ödeyebileceğinizi unutmayın. Kampanyanın ne zamana kadar geçerli olduğu merak ediliyor. Detaylı bilgileri TEB resmi internet sitesi üzerinden de öğrenebilirsiniz. Çeşitli kampanyaları sitemiz üzerinden paylaşmaya devam edeceğiz. Doğalgaz faturalarına gelen yılbaşı zammından ötürü bu kampanyanın önemi büyük.

<