Euro 37,07 %0,27
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,50 %0,48
Altın 3.013 %0,69

Yapı Kredi'den Faizsiz Kredi Müjdesi Geldi! Duyan Akın Etti!

Yapı Kredi, sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Faizsiz kredi merak edenler bu gelişme karşısında sevinecek. Sıfır faizli kredi çekebileceksiniz. Üstelik kampanyanın son tarihine dikkat edin. Başvurular yakında sona erecek. Vade sayısı da paylaşıldı. İhtiyaç kredisi çekecekler acele etmeli.

yapı kredi
Google News

Yapı Kredi, son zamanlarda önemli bir kampanyaya imzasını attı. Faizsiz kredi çekmek isteyenler bu gelişmeye çok sevinecek. Peki kredi ile ilgili hangi detaylar paylaşıldı? Pek çok kişi nasıl kredi çekeceğini araştırıyor. Çünkü faizsiz olması nedeniyle herhangi bir ek masrafın olmayacağı belirtildi. En azından faiz konusunda bir sıkıntı yaşanmayacak. Dolayısıyla 5 bin TL'lik faizsiz kredi için yapılması gerekenlerden ve vade avantajlarından söz edeceğiz. Üstelik kampanyanın kısa süre sonra biteceği de öğrenildi. Bu yüzden son tarihini bilmenizde fayda var.

5 bin TL Kredi Verilecek!

Yapı Kredi, verdiği 5 bin TL'lik kredi ile 5 aydan 12 aya kadar vade seçeneği sunacak. Böylelikle krediyi çekebileceksiniz ancak faiz ücreti ödemeyeceksiniz. Vade ile ilgili çeşitli avantajların olması sevindirdi.

15 Nisan Son!

Başvurularda 15 Nisan'ın son tarih olduğu vurgulandı. Yani elinizi çabuk tutmaz iseniz Yapı Kredi'nin bu fırsatını kaçıracaksınız. Söz konusu gelişmelere ilişkin merak edilenleri aktarmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 15 günlük bir başvuru süreniz bulunuyor. Bakalım banka ile ilgili başka ne gibi detaylar paylaşılacak...

<