Euro 36,96 %-0,07
Dolar 34,25 %0,00
Sterlin 44,50 %0,06
Altın 3.029 %0,06

Vodafone Market Ayçiçek Yağı, Zeytin Yağı, Tereyağı ve Süt Ürünlerinde Yüzde 30 İndirime Başladı!

Her hafta belirli ürünlerde süper fırsat kampanyaları düzenleyen Vodafone, bu haftanın merakla beklenen kampanyalı ürünlerini de duyurdu. Vodafone mobil uygulaması üzerinden alışveriş yapan vatandaşlar, uygun fiyatlarla temel gıda ürünlerini satın alma imkanı elde ediyorken alışverişlerine özel internet tarifeleri de kazanıyorlar.

vadofone market
Google News

Un ve tereyağı fiyatları, marketler bazında yükselişe geçtiği için Vodafone süper fırsat ürünleri un ve tereyağ oldu. Fiyatı en çok zamlanan ürünler arasında yer alan un ve tereyağının uygun fiyatlarla sunulması, memnuniyet oluştururken ürünler piyasa fiyatlarının yarısından bile daha ucuz fiyatlarla uygulamada yer aldı.

2 KG Sinangil Un Vodafone Yanımda Süpermarket’te 4.99 Lira!

Vodafone tarafından açıklanan kampanyalı ürünler arasında 2 Kg Sinangil un yer aldı. Ürün, dijital market uygulamasında 4.99 liradan satışa sunuldu. Söz konusu ürün için stoklar sınırlı olunca uygulamaya ilk giren kişiler, normalde 21.95  lira olan 2 kg un için 4.99 lira ödeyerek indirimli alışveriş yapma şansı elde edecekler.

125 GR Sütaş Tereyağı Sadece 4.99 Liraya Satışta!

Düzenlenen kampanyalı satışlar ile piyasa fiyatı 17,95 lira olan 125 gr. Sütaş Terayağı fiyatı, Vodafone Market uygulamasında 4.99 liraya indirildi. Söz konusu ürün de un gibi stoklarla sınırlı olduğu için elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Bi an önce Vodafone Market uygulamasını indirerek kampanyalı ürünleri sepetinize eklemeye başlayın!

 

<