Vergi Ödemelerine Zam Kapıda! 1 Ocak 2023'ten İtibaren Zam Yapılacak!

Vergi Ödemelerine Zam Kapıda! 1 Ocak 2023'ten İtibaren Zam Yapılacak!

Vergi ödemelerindeki son duruma dair bilinmeyenler ortaya çıkacak. Yeni zammın yolda olduğu bizzat Vergi Uzmanı Ozan Bingöl açıklaması ile öğrenildi. İşte bu noktada yapılan açıklamalar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Peki ya araç ödemelerindeki vergi zammı hakkında neler biliyoruz?

Vergi ödemelerindeki zam ve çeşitli gelişmelere değineceğiz. Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'den gelen açıklamalar dikkat çekti. Öte yandan 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren vergi zammı konusunda nasıl bir gelişme yaşanacağı merak ediliyor. Bu noktada atılacak adım da büyük öneme sahip. Konuya dair güncel detaylar başta olmak üzere çeşitli bilinmeyenler haberimizde olacak.

Vergilere %100'ün Üzerinde Zam!

Öte yandan çeşitli vergilere %100'ün üzerinde zam geleceği belirtildi. Özellikle de trafik sigortası cezasının 196 TL'den en düşük 433 TL'ye kadar yükselmesi mümkün gözüküyor. Çünkü en az %121'lik bir zam gerçekleşmesi muhtemel. Bu saatten sonra enflasyonun sıfır olması da etkilemeyecektir.

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'den gelen açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanı'nın her kanunda ayrı takdir yetkisi var. Eğer önlem alınmazsa yetkisinin olmadığı yerde enflasyon sıfır bile gelse zamlarda yüzde 121 artış yaşanabilir." ifadesine yer verildi.