Euro 36,99 %0,00
Dolar 34,29 %0,11
Sterlin 44,43 %-0,09
Altın 3.005 %-0,73

Vergi Borcunu Ödeyemeyen Vatandaşlara Sevindiren Haber Geldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, son günlerde zorlu hava koşulları nedeniyle birçok vatandaştan ödeme yapamadıklarına dair talep dilekçesi alıyordu. Özellikle vergi borcunu ödemek isteyen vatandaşlar, zorlu hava koşulları nedeniyle ödemelerini gerçekleştiremediklerini belirtiyorlardı. Sevindiren gelişme, Hazine ve Maliye Bakanı’ndan geldi.

Para Logo
Google News

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, son günlerde ülke genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle katma değer vergisi, damga vergisi ile muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme ve ödeme sürecinin 31 Ocak gün sonuna kadar uzatıldığını bildirdi. Müjdeli haber, olumsuz hava koşullarından dolayı evden çıkmayan milyonlarca vatandaşı sevindirdi.

Bakan Nebati Müjdeli Haberi Twitter Hesabından Verdi!

Bakan Nebati, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ödeme süreleri uzatılan vergi ve beyannamelere ilişkin merak edilen detayları paylaştı. Kış şartlarına dikkat çeken Bakan Nebati, ‘’Son günlerdeki olumsuz hava koşulları nedeniyle 26 Ocak 2022 Çarşamba gün bitimine kadar ödenmesi gereken KDV, damga vergisi ile muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin ödeme sürecini 31 Ocak gün sonuna kadar uzattık. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Vergi Borcu Olanlar Kar Yağışının Durmasını Bekliyorlar!

Vergi borcunu ödemek için evinden çıkamayan milyonlarca insan, 31 Ocak tarihine kadar kar yağışının durmasını bekliyor. Hava durumlarının gösterdiği verilere göre hafta sonundan itibaren kar yağışı etkisini tüm yurtta azaltacak. Bu sayede vatandaşlar, devlet dairelerindeki işlemlerini halledebilecekler.

<