Euro 37,06 %0,27
Dolar 34,25 %-0,05
Sterlin 44,32 %0,10
Altın 3.003 %0,36

Varil Petrol Fiyatlarına Büyük Zam Geldi! Akaryakıt Fiyatlarını Etkiler mi?

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler paylaşıldı. Benzin ve motorin fiyatlarında neler oluyor? Pek çok kişi neler yaşandığını anlamaya çalıştı. Özellikle de akaryakıta damgasını vuran olan brent varil petrol fiyatın yükselmesiydi. Yeni zamların geleceği iddia ediliyor. Benzin ve motorin kaç TL olacak?

Shell Akaryakıt İndirimi
Google News

Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına çeşitli indirimler yapılmıştı. Benzin ve motorinin fiyatı 18 TL'lere kadar düştü. Ancak tam anlamıyla düşüş yaşamamışken brent varil petrol fiyatlarından üzücü haber geldi. 100 dolar seviyelerinden işlem görüyorken yaklaşık %9 artış ile 109 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Pek çok kişi güncel gelişmeleri merak ediyor.

Benzin ve Motorin Artar mı?

Benzin ve motorinde yeni bir fiyat artışı gündem olabilir. Çünkü daha önceden de olduğu gibi brent varil petrol fiyatı yükseldikçe ona bağlı olarak zam kararları duyurulmaktaydı. Her ne kadar düştüğünde aynı hızda indirim kararı gelmese de şu sıralar akaryakıta dair güncel gelişmeler daha büyük önem kazanıyor.

Dünya Gündeminden Ötürü Yükseldi!

ABD Başkanı Joe Biden'in açıklamaları sonrası Putin'den gelen yanıtların panik alımına neden olduğu iddia ediliyor. Bu yüzden brent varil petrol fiyatında artış yaşandığı belirtildi. Hal böyle olunca akaryakıt fiyatları bu durumdan olumsuz etkilenebilir. Özellikle de ülkemizde kısa süre içerisinde ciddi yükselişle gündeme gelen akaryakıt fiyatları, yeni rekorlara imza atabilir.

<