VakıfBank Herkese Borç Kapatma Kredisi Veriyor! Günde Sadece 50TL Ödemeyle!

VakıfBank Herkese Borç Kapatma Kredisi Veriyor! Günde Sadece 50TL Ödemeyle!

Ülkemizdeki en büyük sorunlardan biri de, çekilen kredinin ödemelerini yapılması konusunda gecikmeler yaşanıyor. Bu durumda Vakıfbank’da hemen harekete geçerek, müşterilerine günlük 50 TL’den toplu olarak borçlarının kapatılması için 40 bin TL kadar borçların birleşimi için destek veriyor.

Ekonomik olarak zorluk yaşayan vatandaşların hemen ilk olarak akıllarına kredi çekmek geliyor. Başka çaresi de olmadığını da bilerek, yüklü olmasa da borç altına giriyor. Bu da yetmiyormuş gibi farklı farklı bankalardan kredi çekmek zorunda kalıyor. Vakıfbank bu şekilde zor durumda olan müşterileri için yaptığı çalışma sonrasında tek borç adı altında toplanmasını sağlayarak, günde 50 TL ödeyerek 40 bin TL’ye kadar borç kapatma kredisi imkanı veriyor.

Vakıfbank’ın başlatmış olduğu yeni kredi kampanyasına mutlaka göz atın. Düşük faizli olması da en büyük avantajlar arasında bulunuyor. Diğer bankalara ait yüksek faizli borçlarınızı kapatarak, yeni kredi seçeneği ile düşük faizli kredi ödemelerinizi düzenleyebilirsiniz.

Birden fazla bankaya borcunuz varsa Vakıfbank’tan günlük 50 TL ödemeli olarak yeni kredi özelliğinden yararlanarak borcunu tek çatı altında toplama şansınız bulunuyor. Günde 50 TL ödemek şartıyla 40 bin TL’ye kadar bütün kredilerinizi Vakıfbank’ta toplayabilirsiniz. Başvuru yaptığınız sırada şube çalışanına diğer bankalara olan kredilerimi kapatıp tek bir bankada borcumu toplamak istiyorum demeniz gerekiyor.

Bunun dışında isterseniz de borçlarınız kadar ihtiyaç kredisi çekerek, diğer bankalara olan borçlarınızı da ödeyebilirsiniz. Ancak borcunuzu kapattığınıza dair belgeleri mutlaka elinizde tutun ki bir aksilik çıktığı takdirde belgeniz olduktan sonra herhangi bir hak talep edilemez.