Vadeli Mevduat Faizleri Ciddi Oranda Yükseldi! 10.000TL Parası Olan 32 Günde Net Kaç TL Kazanır?

Vadeli Mevduat Faizleri Ciddi Oranda Yükseldi! 10.000TL Parası Olan 32 Günde Net Kaç TL Kazanır?

Bu ara ekonomi ve merkez bankasının uyguladığı politikalardan dolayı faiz oranları yükselişe geçti. Bir ara düşüş yaşamış son günlerde ise artışa geçmeye başlamıştır. Vadeli mevduat güncel faizler nelerdir? 32 günlük yatırımda ne kadar kazanırım ?

Merkez bankasından yeni adım atıldı. Bu atılan adım bankada faizde parası olana yaradı. Bankada parası olana yaradı. Faizlerin artmasından dolayı  gündem de herkes  32 günlük vadeli mevduat faiz oranlarını aratıyor. Toplu parası  olan  kişiler  en çok faiz veren bankayı bulmak istiyor. Size bu konu hakkında tüm detayları vereceğiz. Bankaların vadeli mevduat faiz oranlar nedir? 10.000TL yatırırsanız 32 günde kaç para kazanırsınız ?

10.000 TL toplu parası olan 32 günlük faizle kaç TL kazanıyor?

Anadolu Bank -  Renkli Hesap - Faiz %18.50 - Net Kazanç - 154.08TL

İNG Bank - E Turuncu Hesap - Faiz %18.00 - Net Kazanç - 149.92TL

Burgan Bank - Dijital Mevduat - Faiz %18.00 - Net Kazanç - 149.92TL

Fiba Bank - Kiraz Hesap - Faiz %18.00 - Net Kazanç - 149.92TL

En yüksek faiz oranları olan bankalar bunlardır. Diğer bankalarda faiz oranları bu bankalardan düşüktür. Önümüzdeki günlerde haliyle bu oranlar değişebilir.

VADELİ MEVDUAT HESABI NEDİR?

Riski olmayan elimizdeki parayı bankaya belirlenen faiz oranıyla yatırılan ve ay sonunda 0 riskle kazanç elde etmenin bir yoludur. Riski sevmeyenler  için ideal bir yatırım yöntemidir.

MEVDUAT FAİZ ORANLARI

Vadeli mevduat faiz oranları bankasına göre değişkenlik gösterir. Bu gün parasınız 32 günlük bağlarsınız faiz oranları düşse bile bu sizi bağlamaz. Siz anlaştığınız oran üzerinden aylık gelirinizi alırsınız. Tabi ki artar  ise de yapacak bir şey yok buda tamamen sizin şansınız. En azından ay sonu elinize geçecek net rakamı bilirsiniz.