Euro 37,01 %0,15
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,33 %0,17
Altın 2.990 %-0,06

Ünlü Analist Santiment Yaptığı Açıklamada Alınması Gereken Altcoinleri Sıraladı!

Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi gözler önüne serildi. Santiment, yaptığı açıklama ile çeşitli altcoinlerin yükselebileceğini vurguladı. Peki bunca düşüşe rağmen hangi altcoinler zirveye ulaşacak? Dip yapan altcoinlerle ilgili analizleri bizzat kripto para analiz platformu Santiment paylaştı.

Ünlü Analist Santiment
Google News

Santiment, kripto paralarla ilgili yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Platformun açıklamasında bazı kripto paraların alım fırsatı içerdiği belirtildi. Son dönemde BTC de dahil olmak üzere pek çok altcoin düştü. Bu nedenle piyasalarda bir güvensizlik hakim.  Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın hem hisse hem de kripto para fiyatlarına etki ettiği belirtiliyor. Peki analiz platformunun paylaştığı verilere göre hangi altcoinler yükseliş için büyük öneme sahip?

Altcoinlerde Alım Fırsatı!

Altcoinlerin bazıları için alım fırsatı olduğu belirtiliyor. Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Crypto.com Coin (CRO) ve Chainlink (LINK) coinler için çeşitli analizler paylaşıldı. Dip fiyatlarının görüldüğü ve yakında yükselebilecekleri ifade edildi. Son dakika gelişmelerine göre ise kripto para piyasaları oldukça hareketli bir gün geçiriyor. Rusya'nın savaşı başlatmasıyla birlikte analizlerin eskisi kadar etkili olmayacağı düşüncesi hakim.

Savaş Her Şeyi Bozabilir!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş kripto paraları etkiliyor. Fiyatlar düştü ve bu durum yatırımcıların gözünden kaçmadı. Bu nedenle bir süre daha piyasalarda belirsizliğin hakim olacağı söylenebilir.

NOT: Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.

<