Üniversiteli Öğrencilere 4500 TL Ödeme Fırsatı! Ekrem İmamoğlu'ndan Açıklama Geldi!

Üniversiteli Öğrencilere 4500 TL Ödeme Fırsatı! Ekrem İmamoğlu'ndan Açıklama Geldi!

Üniversiteli öğrencilere sağlanan destek dikkat çekti. 4500 TL'lik ödeme ile birlikte İBB'nin öğrencilere geri ödemesiz yardım yapacağı açıklandı. 75 bin üniversite öğrencisi bu fırsattan yararlanacak. İşte Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı paylaşım ve öğrenci desteğine başvuru tarihi...

75 bin üniversite öğrencisine verilecek olan ödeme ile ilgili detaylar yer verildi. Bu ödeme ile öğrencilerin eğitimine destek sağlanabilecek. Peki ya nasıl başvuru sağlanacak? Öte yandan sosyal medyadan yapılan açıklama ile birlikte merak edilen sorular yanıt bulacak.

Öğrencilere Ödeme Fırsatı

Öğrencilere yapılacak ödeme ile birlikte detaylar paylaşıldı. Geri ödemesiz destek verileceği belirtildi. 4500 TL'lik desteği almak için başvuru yapılması gerekiyor. Öte yandan 75 bin öğrenciye verilecek olması ise sevindirdi. Başvurular ne zaman başlıyor? Sizler de başvuru yaparak 75 bin öğrenciden biri olabilirsiniz.

Başvuru Tarihi Paylaşıldı

4500 TL'lik destek için başvuruların 26 Eylül'den itibaren gerçekleşeceği belirtildi. Bu gelişme ile birlikte merak edilen sorular tek tek yanıt buluyor. Öte yandan yapılacak bu ödemenin öğrenciler için fazlasıyla önemli olduğu da vurgulanıyor. Daha fazla detayı sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Güncel gelişmeler de böylelikle yanıt bulacak.