Euro 37,01 %0,15
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,33 %0,17
Altın 2.990 %-0,06

Ukrayna ve Rusya Savaşa Girdi! Altın ve Dolar Tavan Yaptı! Bitcoin ve Altcoinler Çakıldı!

Dünya çapında merak uyandıran Ukrayna ve Rusya arasındaki savaştan sonra altın fiyatları iyice arttı. Hisse ve kripto paralar da bu durumdan etkilendi. Peki gram altın kaç TL oldu? Çeyrek altının yanı sıra ONS altında da yükseliş vardı. İşte rekor üstüne rekor kıran altındaki son durum...

altın dolar btc
Google News

Ukrayna ve Rusya arasında gerçekleşen savaşla birlikte altın fiyatları iyice arttı. Gram altının dahi 900 TL'yi bulduğu belirtiliyor. ONS altında yaşanan artışla birlikte son gelişmeler ne olacak merakla beklenmekte. Savaşın dozu iyice arttı ve Rusya Ukrayna topraklarına girdi. Bu durumda altın fiyatlarında daha da fazla yükseliş başladı.

Kripto ve Hisseler  Düştü!

Kripto para ve hisselerin iyice düştüğü belirtildi. Bu gelişme sonrasında kripto paralara daha fazla odaklanıldı. BTC fiyatı 35 bin doların da altına düşme eğilimi gösteriyor. Son dakika gelişmelerine göre pek çok altcoin fiyatı iyice eridi. Peki altında başka ne gibi gelişmeler meydana gelecek?

Altın Yükselmeye Devam Edecek mi?

Altın fiyatlarının daha fazla yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Son haftalarda zaten yükselen altının ivmesi iyice artmışa benziyor. ONS altının 1965 dolar seviyelerinde olduğunu söylemeliyiz. Bu da 2000 dolar seviyesine iyice yaklaştığı anlamına geliyor. Birkaç gün içerisinde altınla ilgili kritik bazı gelişmeler meydana gelebilir.

<