Ucuz Fiyatlı Araç Satışa Sunulacak! Bu Fırsatı Kimse Kaçırmamalı!

Ucuz Fiyatlı Araç Satışa Sunulacak! Bu Fırsatı Kimse Kaçırmamalı!

O kadar ucuz bir otomobil satışa sunulacak ki piyasadaki diğer araçları unutacaksınız. 400 bin Tl'lik sıfır otomobil yerine çok daha uygun fiyatlı otomobiller almak mümkün hale gelecek. Peki ya güncel olarak neler biliyoruz? İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Otomobil arayanlar için önemli detaylar paylaşılıyor. Öyle ki güncel detaylar ışığında bilinmeyenlerden söz edeceğiz. Peki ya otomobil fiyatları bu kadar artmışken ne kadara uygun araç alabileceksiniz? Sıfır araçlar artık 400 bin TL'den satışa sunulmakta. Otomobile dair bizler neler biliyoruz sizlere bilgi vereceğiz.

Regal Raptor e-Car Uygun Fiyatlı!

Regal Raptor e-Car, elektrikli olması ile büyük dikkat çekiyor. Öte yandan 30km/s hıza sahip. Yokuş performansının ise beklentileri karşıladığı belirtiliyor. Araçla ilgili bu gelişme büyük ses getirdi. Otomobil satın almayı planlıyorsanız sizler de bu araca bir şans verebilirsiniz. Öte yandan otomobilin fiyatını duyduğunuz şok olacaksınız.

Kaç TL'den Satılacak?

Yakın zamanda ülkemize gelecek olan Regal Raptor e-Car'ın 35 bin TL'den satışa sunulacağı belirtiliyor. Hal böyle iken otomobil satın almayı düşünenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiği ifade edildi.