Euro 37,06 %0,25
Dolar 34,26 %-0,01
Sterlin 44,35 %0,14
Altın 3.007 %0,49

Uçak Bileti ve Otobüs Biletlerine Büyük Zam Geldi! Yolculuk Lüks Hale Geldi!

Ulaşıma gelen zammın sonu bir türlü gelmiyor. Uçak bileti fiyatlarından sonra şimdi de otobüs bileti fiyatlarına zam geldiği belirtildi. Peki yeni zamla birlikte otobüs biletleri kaç TL'den satılacak? İşte merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Uçak Bileti ve Otobüs Biletlerine Büyük Zam
Google News

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, yaptığı açıklama ile tüm otobüs seferleri için %20'lik bir zam yapılacağı açıklandı. Böylelikle fiyatlar iyice yükselmiş oldu. Ulaşım gittikçe imkansız hale gelmeye başladı. Bu konuda nasıl bir önlem alınacak ve hükümetten bir adım gelecek mi merak ediliyor. Çünkü akaryakıt fiyatları ve çeşitli gider kalemleri yükseldikçe zamdan başka çare kalmadığı belirtiliyor.

Yolculuk Lüks Hale Gelecek!

Otobüs fiyatlarının bu denli artması ve tek seferde %20'lik zam yapılması çok şaşırttı. Bundan sonraki süreçte otobüste yolculuk yapmanın vatandaşın bütçesini zorlayacağı belirtiliyor. Dolayısıyla zamlara karşı bir önlem alınacak mı merak edildi. Sektörün gerektirdiği şekilde zam yapıldığını belirten Yıldırım, piyasanın takip edileceği ve duruma göre çeşitli düzenlemeler yapılacağını söyledi.

Uçak Bileti de Yükseliyor!

Yalnızca kara değil hava yolu ulaşımının da yükseldiği belirtildi. Bilet fiyatları resmi olmasa da gittikçe yükseliyor. Bugün veya yarın resmi bir açıklama yapılması beklenmekte. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte ulaşım gittikçe pahalı bir araç haline gelecek gibi gözüküyor.

<