Euro 36,98 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,32 %-0,27
Altın 2.992 %-1,16

Türkiye'de Elektrikli Otomobil Fiyatı Belli Oldu! Elektrikli Otomobil Satışları Başladı!

Elektrikli otomobil satın alacaklar için müjde verildi. Uygun fiyatıyla Asya pazarının sevilen ismi artık ülkemizde de satılacak. Changli j10 model otomobil hakkında neler biliyoruz? 25 bin TL'ye sıfır otomobil sahibi olabileceksiniz. İşte merakla beklenen ucuz ve kaliteli elektrikli otomobil hakkında bilinmeyenler...

elektrikli araç şarj
Google News

Elektrikli otomobillere olan ilgi her geçen gün artıyor. Ancak merak edilen bir nokta var ki o da Asya pazarından ülkemize gelmesi beklenen bazı otomobil modelleri. Markalar, pazarla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Ülkemizde artan otomobil fiyatlarından sonra gözler nispeten daha ucuz Asyalı otomobil şirketlerine çevrildi. Bu nedenle Çin'den Türkiye'ye gelmesi planlanan bir otomobil markası dikkat çekiyor.

Changli j10 Ülkemize Gelecek mi?

Fiyatı ve performansı ile dillere destan olan Changli j10, küçük olmasına rağmen işlevi yüksek bir araç. Dolayısıyla satın alacakları yolda bırakacak bir otomobil değil. Üstelik bu otomobil hakkında merak edilen çok fazla detay bulunmakta. Boyutu küçük olmasına rağmen fiyatı da ona göre çok düşük.

25 bin TL'ye Satılabilir

Öte yandan Çinli Changli firmasının satacağı J10 model otomobilin fiyatı için 25 bin TL olacağı tahmin edilmekte. Önümüzdeki aylarda otomobil Türkiye'de satışa sunulur ise güncel fiyatı hep birlikte öğrenebiliriz. Şimdilik pazara resmi olarak girmediği biliniyor.

<