Euro 37,10 %0,38
Dolar 34,22 %-0,14
Sterlin 44,43 %0,33
Altın 3.009 %0,58

Türkiye Tekel Bayileri Başkanı Duyurdu! Şarap, Bira, Rakı, Votka ve Tüm Alkol Fiyatlarına Bayram Zammı Geldi..

TBP Başkanı Özgür Aybaş, güncel alkol fiyatları listesini paylaştı. Bira fiyatlarına gelen bayram zammıyla birlikte söz konusu gelişmeler gözler önüne serildi. Peki fiyatlar neden bir anda bu kadar yükseldi? İşte güncel liste ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

alkol zam
Google News

Bira fiyatlarına gelen bayram zammı ile beraber herkes şok oldu. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı'nın yaptığı sosyal medya açıklaması gözler önüne serildi. Yeni fiyat listesi yayınlandı ve pek çok kişi bu duruma şaşırdı. Çünkü bira fiyatları başta olmak üzere alkole çok sıklıkla zam yapılıyor. Bu durum büyük eleştiri aldı. Bira ve şarap gibi kültürel içeceklerin beklentilerin üzerinde pahalı olması tepkiye neden oldu. Peki güncel bira fiyatlarındaki son durum nedir?

Bira Fiyatları Zamlandı!

Bira fiyatlarına gelen ciddi orandaki zamla birlikte artık bira içmek hayal olacak gibi gözüküyor. Çünkü pek çok kişi bu fiyatlar nedeniyle bira içemeyebilir. Oldukça yüksek fiyattan satılacak olan biralardan ötürü sosyal medya söz konusu gelişmeyi eleştiriyor. Peki alkol ürünleri neden bir anda bu kadar pahalandı?

TBP Başkanı'ndan Tepki!

TBP Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden alkol ürünlerindeki son fiyatları duyururken "ZAM!!Bira sever dostlar Sizlere üzücü haberim var Çoğunluğu ithal olan bira çeşitlerine zam geldi. Bira ve Şarap bir zamanlar en ucuz içkiydi çok değil 1/2 sene önceye kadar öyleydi. Bir kültür zamlarla yok ediliyor Zamlarla yasaklanıyor.Zıkkım için diyen Vatan hayinidir."  açıklamasına yer verdi.

<