Euro 37,07 %0,27
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,50 %0,48
Altın 3.013 %0,69

Turkcell Türk Telekom ve Vodafone'dan Ramazan Ayına Özel 10 GB İnternet Hediye!

Turkcell ve Türk Telekom başta olmak üzere bazı GSM operatörleri bedava internet vermekte. Özellikle de Ramazan'ın gelmesiyle birlikte hediyeler gittikçe artıyor. Peki ücretsiz 10 GB hediye internetinizi nasıl alacaksınız? GSM operatörüne bağlı mobil uygulama üzerinden mümkün hale geliyor.

bedava internet
Google News

Pek çok GSM operatörü, Ramazan ayına özel abonelerine hediye internet veriyor. Böylelikle Ramazan'da rahatlıkla kullanabilmeleri için önemli bir avantaj sağlayacaklar. Pek çok kişi güncel gelişmelere dair merak edilenleri araştırmakta. Peki Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone üzerinden bedava internet nasıl alınır? 10 GB internet için yapılması gerekenler...

Bedava İnternet İçin Gerekenler!

Türk Telekom üzerinden bedava internet kazanmak istiyorsanız Sil Süpür uygulamasını açmalısınız. Burada 10 GB Ramazan'a özel hediye internet kazanabilirsiniz. Haftalık olarak yapılan Sil Süpür uygulamasında şansınıza göre size bir hediye verilecek. Dolayısıyla bu hediyeyi değerlendirmek size kalmış.

Salla Kazan ile Hediye İnternet!

Salla Kazan uygulaması üzerinden Turkcell'den bedava internet, SMS veya konuşma hakkı kazanabilirsiniz. Üstelik BİP üzerinde de kullanabileceğiniz çeşitli fırsatlar ve çok daha fazlası burada yer alıyor. Dolayısıyla Ramazan Ayı boyunca geçerli olacak ve sonrasında değişmesi muhtemel olan bedava internet fırsatını kaçırmayın.

<