Türk Telekom ve Ziraat Bankasından Muhteşem Kampanya Geldi! Talimat Ver Arkana Yaslan!

Türk Telekom ve Ziraat Bankasından Muhteşem Kampanya Geldi! Talimat Ver Arkana Yaslan!

Ziraat Bankası'nın güncel kampanyası büyük ses getirecek. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar başta olmak üzere bilinmeyenlere yer veriliyor. Bankanın bu kampanyasıyla beraber müşteriler şimdiden sıraya girdi. Otomatik ödeme talimat fırsatı başta olmak üzere resmi açıklamaya da değineceğiz.

Ziraat Bankası'ndan gelen haber herkesi şaşırttı. Güncel fırsatlarla birlikte neler yaşanacağı yanıt bulacak. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Peki ya otomatik ödeme talimatı verenler hangi fırsatlardan yararlanabilecek? Güncel bilgileri sizlere ileteceğiz. Öyle ki bankanın bu kampanyasıyla birlikte önemli fırsatlar sunulabilir.

Otomatik Ödeme Talimatında Kampanya!

Ziraat Bankası'nın otomatik ödeme talimatlı kampanyasında bizleri neler bekliyor yanıt bulacak. Dolayısıyla aşağıda yer alan bilgi ile birlikte bankanın resmi internet sitesi üzerinden gerekli açıklama yapıldı:

"Ziraat Bankası ile otomatik fatura ödeme talimatı veren müşteriler, TT mobil bireysel faturalı müşteriler, tek seferlik aylık 2 GB hediye internet kazanıyor. Katılmak isteyen kişiler de çok beklemeden hemen otomatik fatura ödeme talimatı verin, bir ay boyunca geçerli 2 GB hediye internet kazanma şansını yakalayabilir."

Ziraat Bankası Kampanyası Koşulları

Kampanya 31.12.2022 tarihine kadar geçerliliği bulunmaktadır.

Sözü geçen bu kampanyadan faydalanmak için Ziraat Mobil, İnternet Bankacılığı, ATM ve Telefon Bankacılığı kanallarından faturaya otomatik talimat verilmesi yeterlidir.