Euro 37,11 %-0,07
Dolar 34,29 %0,18
Sterlin 44,52 %0,04
Altın 3.017 %0,21

Tüm Marketlerde Bu İndirim Geçerli! 15 Eylüle Kadar Alışverişlerde 100TL İndirim Alabilirsiniz!

Akbank'ın yeni kampanyasıyla birlikte 15 Eylül'e kadar çeşitli fırsatların sunulacağı belirtiliyor. Öyle ki market alışverişlerinizde büyük indirimler kazanabilirsiniz. Detayları yazımızda belirttik. Kampanya sona ermeden elinizi çabuk tutmanız tavsiye ediliyor.

Kredi Kartı İstatistiklerinde Göz Korkutucu Sayılar Belli Oldu!
Google News

Akbank'ın Axess kredi kartı ile yapılacak market alışverişlerinde önemli bir fırsat sunuluyor. Tek seferde yapılacak alışverişlerde alacağınız CHIP Paralar ile sizler de indirimli alışverişin keyfini çıkarabileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamak adına çeşitli indirimlerin yapıldığını belirtelim. Peki ya kampanya ne zamana kadar sürecek? Son tarih bilgisi de paylaşıldı. Böylelikle güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Kampanyaya ilişkin güncel gelişmeler paylaşıldı. İşte merak edilen sorular ve yanıtlar yazımızın devamında...

Kampanya Nasıl İşliyor?

Axess kredi kartı ile yapacağınız tek seferlik alışverişlerde 750 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL chip-para, 1.500 TL ve üzeri alışverişinize ise 100 TL chip-para verileceği vurgulandı. Dolayısıyla market alışverişinizi bu kredi kartı üzerinden yapmanız sizin için daha uygun olabilir.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Akbank'ın kampanyasına iki türlü katılabiliyorsunuz. Öncelikle “ALIŞVERİŞ” yazıp 4566’ya SMS atarak başvuru sağlayabilirsiniz. Öte yandan Akbank uygulaması olan Juzdan üzerinden de başvuru sağlamanız mümkündür. Kampanyanın 15 Eylül'de sona ereceğini hatırlatalım.

<