Toyota, Ford, Peugeot Arabalarında Faiz Oranı 0,49'a Düştü! Sıfır Araba Fiyatları Düştü..

Toyota, Ford, Peugeot Arabalarında Faiz Oranı 0,49'a Düştü! Sıfır Araba Fiyatları Düştü..

Sıfır otomobillere olan ilgi artarken, şirketler de düşük faizli kredi için kampanyalar yaratıyor. Peki hangi araçlarda uygun faizli kredi verilmekte? Sıfır araçlar arasında 2021 model olanlar için önemli ayrıcalıklar sağlanacak. Otomobillere kredi imkanı sağlanırken bir yandan da ödeme koşulları kolaylaştırılacak. Ford araç kampanyası hakkında detaylar paylaşıldı.

Sıfır otomobil satın almak istiyorsanız uygun kredi fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Düşük faizli olması nedeniyle pek çok kişinin tercih ettiği belirtiliyor. Peki hangi modellerde geçerli olacak? 2021 model sıfır araçlar dikkatle incelenmekte. İçlerinden beğendiğiniz bir model var ise oldukça düşük bir faiz bedeli ile aracınıza kavuşabilirsiniz. İşte kredi faiz oranına dair çeşitli detaylar. Sıfır otomobil almak için çeşitli kolaylıklar haberimizde yer alıyor. Faiz konusunda büyük avantaj sağlandı.

0,49 Faizli Sıfır Otomobiller

0,49 faiz ile araç kredisi çekebilirsiniz. 100 bin TL'lik krediler için 12 ay ödeme koşulu ile faiz oranları fazlasıyla düşük tutuldu. Ford'un sıfır araçları için uyguladığı kampanya ilgiyle takip edilmekte. Eğer Ford'un yeni model araçlarından birini beğenmişseniz bu kampanyayı değerlendirme imkanınız bulunmakta.

Uygun Fiyatlı Otomobiller

Krediyle beraber değerlendirebileceğiniz uygun fiyatlı otomobiller de açıklandı. Bu otomobiller arasında özellikle de Dacia Sandero Comfort 1.0 Sce tercih ediliyor. 29 Ekim'deki fiyat bilgisine göre 164.900 TL'ye satın almanız mümkün. Kredi ile almanız durumunda toplamda ödeyeceğiniz miktar artacaktır.