Euro 37,09 %-0,14
Dolar 34,27 %0,13
Sterlin 44,49 %0,01
Altın 3.019 %0,26

TOKİ'den Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Kira Öder Gibi Fırsat!

TOKİ'nin yeni fırsatlarına dair güncel gelişmeler belirtiliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. TOKİ'den ev satın almak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. İşte güncel bilgilerle beraber düşük fiyatlı taksitler ve 540 bin TL'den başlayan evler...

toki taksit
Google News

TOKİ, yakın zaman sonra Adıyaman projesindeki evlerini satışa sunacak. Böylelikle düşük miktar ödemelerle ve yüksek taksitlerle birlikte ev sahibi olabileceksiniz. Sunacağınız peşinat da bunda etkili olacak. Peki ya kimler Adıyaman'daki evlere 2245 TL ödeyerek ev sahibi olabilecek? Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmak istemeyeceği belirtiliyor.

8 Eylül'de Başlıyor!

Evlerin satışa 8 Eylül'den itibaren satışa çıkarılacağı belirtiliyor. Dolayısıyla bu gelişme ışığında bizleri başka neler beklemekte sizlerle paylaşacağız. Adıyaman Kahta ilçesinde 2+1 evlerin kura ile satışa sunulacağı belirtildi. Öte yandan 18 adet konut bulunduğunu da belirtelim. Tüm bu gelişmeler ışığında bizleri nelerin beklediği merak konusu haline geldi.

Kuralar Ne Zaman Çekilecek?

Öte yandan kuraların ne zaman çekileceği de merak konusu idi. Ortaya çıkan bilgiler ışığında kuraların 23 Eylül 2022 tarihinden itibaren çekileceği belirtildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası TOKİ resmi internet sitesi üzerinden paylaşılmış vaziyette.

<