THY Kabin Memuru Alımı Yapacak! 17.950 TL Maaşlı THY Personel Başvurusu

THY Kabin Memuru Alımı Yapacak! 17.950 TL Maaşlı THY Personel Başvurusu

THY kabin memuru alımlarına başlıyor. Sizler de başvuru yaparak 17.950 TL maaşlı işin sahibi olabilirsiniz. THY'nin kabin memuru alımları için hangi şartların karşılanmasını istediği açıklandı. İşte Türk Hava Yolları'ndan gelen iş ilanı ve dahası haberimizde...

THY kabin memuru alımı için harekete geçti. Yüksek maaşla çalışmak isteyen pek çok kişi başvuru yapıyor. Güncel gelişmelerle birlikte alım şartları ve daha pek çok şeyden söz edeceğiz. Sizler de işe başvurmak istiyorsanız başvuru şartlarına göz atmalısınız. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız.

THY Kabin Memuru Alımı Şartları

T.C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.)

•01/01/1984 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş olmak

•En az lise mezunu olmak

•İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih nedenidir.)

•Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak

•Daha önce Türk Hava Yolları veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak (Türk Hava Yolları iştiraklerinde görev yapıyor olmak tercih nedenidir.)

Lise Mezunu Aranıyor!

Öte yandan başvuru şartları arasında lise mezununun aranması oldukça önemli bir detay. Lisans mezunu olmayan pek çok kişi bu alımlar için başvuruda bulunabilecek. 17.950 TL maaş olması ise dikkat çeken diğer detaylar arasında yerini aldı. Güncel olarak bilgileri vermeye devam edeceğiz.