Euro 37,09 %0,31
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,46 %0,39
Altın 3.012 %0,69

Tesla'da Çalışmak Artık Mümkün! Tesla Bir İlhan Daha Açtı!

Tesla yerel ilanlar konusunda iş imkanı açıyor. Tesla Türkiye halen bir proje geliştiricisi adımlar atarak Türkiye'deki iş imkanlarını geliştirdi. İşte haberin tüm detayları...

tesla
Google News

 

Tesla Türkiye'de profesyonel adımlar atmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Türkiye pazarına gireceğini açıklayan Tesla, zemin hazırlığına da başladı. Böylelikle yeni iş imkanları açtığını duyurdu. Bu haber vatandaşın da yüzünü güldürdü.

Tesla, Vatandaşın Yüzünü Güldürdü

Türkiye'deki işlerini yönetme amacıyla Kemal Geçer CEO olarak göreve başladı. Alınan bilgiye göre Tesla şu an yeni departmanlar için iş başına geçti. Yani kendi sitesi üzerinden iş ilanı yayınlamaya başladı. Ayrıca başka bir departman için daha ilan açılacağı söyleniyor. Bunun dışında Superchargers istasyonlarının kurulumu için çalışacak eleman arayışı da başladı. iki aktif ilanıyla personel alımı yapan Tesla, bu projeler ile istihdam oranına da katkı sağlıyor.

Tesla’nıj İlk Etapta Kurulacağı İller Belli Oldu

İstanbul, İzmir, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hendek ve Konya merkezli illere öncelik veren Tesla, hızlı şarj istasyonu kuracağını da açıkladı. Bunun ardından bu alanda uzman kişilerin alınacağı da belirtildi. Hendek lokasyonu da kurulacak şirketler arasında yer alıyor. Soma lokasyonu da listeye eklenirken iki haftadır listenin güncellemesi de yapılmadı. Vatandaşlar ise Tesla tarafından sağlanan iş imkanlarından mutlu olduklarını söyledi.

 

<