Euro 37,09 %0,31
Dolar 34,26 %-0,02
Sterlin 44,54 %0,56
Altın 3.010 %0,61

Temizlik Ürünlerinde Fiyatlar Düştü! KDV Oranı İnince Fiyatlar da İndi!

Temizlik ürünlerindeki KDV oranı düşünce herkesin gözü yeni fiyatlardaydı. Pek çok ürün indirime girdi. Islak mendilden bebek bezine kadar fiyatlar önemli oranda düşmüştü. KDV'nin %18'den %8'e düşmesi fark ettirdi. Ancak bazı markalar kasıtlı olarak fiyat artışına gitti. Vatandaş o markalara tepki gösterdi.

temizlik ürünleri
Google News

Yapılan açıklama ile birlikte temizlik ürünlerinde KDV'nin %18'den %8'e düştüğü belirtildi. Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Bugün itibarıyla KDV'deki değişiklikten ötürü ortalama %10'luk bir indirim yapılıyor. KDV'deki oranın düşmesinden sonra fiyatlarda nasıl bir değişiklik olacak göreceğiz.

Gıdadan Sonra Sıra Temizlikte!

Gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan KDV indirimiyle birlikte temizlik ürünlerine de sıra geldi. KDV oranı düştü ve pek çok kişi marketlere akın etti. Bu indirimden faydalanmak isteyen çok kişi vardı. Yaşanan gelişmeler doğrultusunda bizleri neler bekliyor yakında belli olacak. Pedin de temizlik ürünü olarak sayılması ve KDV indirimine dahil edilmesi sevindirdi.

Fırsatçılara Geçit Yok

Bazı markaların kasıtlı olarak fiyatlarını yükseltmesine ilişkin vatandaşların çok fazla şikayeti vardı. Bu nedenle eğer sizler de bunlarla karşılaşıyorsanız Cimer veya Alo 175 üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Böylelikle fırsatçılara geçirmemek için çeşitli şikayet hatlarını kullanmış olacaksınız. Eğer fiyatları kasıtlı olarak artıran bir marka görür iseniz hızlı şekilde şikayette bulunabilirsiniz.

<