Temel Gıda ve Ürünlere Büyük İndirim Geldi! Resmi Açıklama Az Önce Yapıldı!

Temel Gıda ve Ürünlere Büyük İndirim Geldi! Resmi Açıklama Az Önce Yapıldı!

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde büyük indirim yapılacak. Pek çok kişinin temel ürünlerdeki indirimi takip ettiği belirtiliyor. Genel Müdür Bayramali Yıldırım, yaptığı açıklama sonrası büyük müjdeyi verdi. Peki hangi ürünlerin fiyatları düşecek? İşte merak edilen soruya verilen yanıt.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapmış olduğu hazine ile dengelenecek mevduat açıklaması sonrasında dolar hızlı şekilde değer kaybetmişti. Genel olarak döviz kurunun bu kadar hızlı düşmesi herkesi şaşırttı. Şimdi ise çeşitli noktalarda indirimler yayınlanıyor. Fiyatların düştüğüne dair gelen haberlerden yenisi ise Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinden geldi. Konuyla ilgili yetkilinin yaptığı açıklamada hangi ürünlere indirim geleceği gözler önüne serildi. Şimdi ise ürünlerdeki indirim oranı merak ediliyor. Genel olarak artışla birlikte benzer oranda düşüş güncellemeleri yapılması gerekmekte.

Tarım Kredi Marketlerinde İndirim!

Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik Genel Müdürü Bayramali Yıldırım, yaptığı açıklamayla birlikte temel gıda ve ürünlerde fiyat indirimi uygulanacağını belirtti. Vatandaşın olabilecek en fiyat performans oranı yüksek olan ürünleri satışa çıkaracakları anlaşılıyor. Fiyat konusunda büyük kolaylıklar sağlanacağı tahmin edilmekte. Konuya dair yeni bir gelişme yaşanır yaşanmaz bilgi vereceğiz.

Fiyatlar Bir Anda Uçmuştu

Öte yandan marketlerdeki temel ürün fiyatları bir anda zamlanmıştı. Bazı ürünler günlük olarak bile fiyat artışı sağlıyordu. Hal böyle olunca döviz kurunun düşmesi, beraberinde benzer değişimlerin bu sefer indirim yönünde olmasını gerektirdi.