Euro 37,07 %-0,17
Dolar 34,27 %0,14
Sterlin 44,46 %-0,04
Altın 3.023 %0,41

Tek Kimliğe 90 Bin TL Ödemede Son Fırsat!

Kredi çekmek isteyenlere verilen müjde dikkat çekti. TC kimlik ile yapacağınız başvurularda 90 bin TL'lik ödeme verilecek. Vade sayısı ve faiz oranı da olumlu karşılandı. Detaylarıyla birlikte merak edilenler yanıt bulacak. İşte hangi bankanın kredi fırsatı sunduğunu da paylaşıyoruz.

Çipli Kimlik Kartında Son Tarih! Eski Kimlik Kartı Olanlar Acele Etsin!
Google News

Pek çok banka, vermiş olduğu ihtiyaç kredileri ile dikkat çekmekte. Ancak gelinen noktada birkaç bankanın sunduğu fırsatlar daha fazla ön plana atılıyor. Peki ya güncel krediler hakkında neler biliyoruz? Yüksek vade ve düşük faizli krediler için çeşitli detaylara yer verilecek. Güncel olarak merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

90 bin TL Kredi Fırsatı

Kimlik ile yapacağınız başvuruda Yapı Kredi'den 90 bin TL'lik ihtiyaç kredisi fırsatı sunuldu. Peki ya vadesi kaç ay olacak? Öte yandan faiz oranı da merak ediliyor. Çünkü bu tip detaylar kredinin çekilebilir veya çekilemeyecek olduğunu anlamamızı sağlıyor.

24 Ay Vadeli Kredi Verilecek

Vade sayısının uzun tutulması çekilecek kredinin ödemesi için oldukça iyi. Faiz oranı konusunda ise yapacağınız başvuru sonrasında size özel dahi bir teklif sunulabilir. Bu nedenle şube ile görüşme yapmanız daha doğru olacaktır. Kredi fırsatıyla birlikte pek çok kişinin banka şubelerine gittiği belirtiliyor. İhtiyaç doğrultusunda bu kredileri çekebilirsiniz.

<